Opbevar dine brandfarlige væsker uden sikkerhedsafstand

Brandsikker container WFP

Men med den højeste (brand)sikkerhed

Vil du opbevare dine brandfarlige væsker på sikker vis, uden at skulle tænke over sikkerhedsafstande til andre bygninger? Med vores brandsikre walk-in-container WFP får du ikke kun en sikker opbevaring uden at skulle sætte plads af til sikkerhedsafstande. Du kan samtidig bruge containeren til at pumpe og påfylde dine væsker i sikre omgivelser. Containeren giver dig nemlig 90 minutters brandbeskyttelse både inde- og udefra.

 

Sådan beskytter en brandsikker container dig ved brand

Hvis en brand bryder ud uden for din container, vil containeren holde ilden ude. På den måde får brandvæsnet minimum 90 minutter til at reagere i, uden at ilden når ind til dine brandfarlige væsker. Men opstår branden derimod inde i containeren, holder brandbeskyttelsen også ilden inde. Og det giver jer tid til at træffe de nødvendige foranstaltninger, så I forhindrer ilden i at sprede sig til resten af virksomheden.

 

Testet og certificeret – som et komplet system

Med vores brandsikre container får du en testet og godkendt løsning, hvor det ikke kun er de enkelte komponenter, der er godkendt. Hele containeren er godkendt som en helhed – endda med op til 120 minutters brandbeskyttelse på internationalt plan. Det er dobbelt så meget, som der kræves i Danmark. Se godkendelserne under vores brandsikre containere.

 

InSikker opbevaring af brandfarlige væsker i brandsikker container fra DENIOSdret containeren efter dine beholdere og udnyt pladsen til fulde

Har du mange små beholdere, eller har du dunke i et hav af forskellige størrelser? Så er den brandsikre walk-in-container WFP ideel. Her har du mulighed for at få indsat hylder, som du kan justere efter størrelserne på dine beholdere. På den måde kan du få plads til flest mulige beholdere.

 

Vi rådgiver dig gerne

Du kan både få containeren som en standard eller en skræddersyet løsning. For har du specifikke krav, konstruerer eller udstyrer vi gerne containeren efter dine behov. Ring til os på 76 24 40 80 eller skriv en mail til info@denios.dk, og så hjælper vi dig med at finde den rette løsning.