Mangler du plads til kemikalier eller olie i din produktion?

Depot af stål til farlige medier

Så kan du opbevare dem tæt på – uden at gå på kompromis med sikkerheden

Anvender du farlige væsker i din produktion, og vil du gerne have dem lige ved hånden? Men har du samtidig svært ved at opspore nogle frie kvadratmeter til opbevaringen? Så kan vores depoter til farlige medier give dig den nødvendige sikkerhed, uden at optage den værdifulde plads i din produktion.

 

Sådan kan du opbevare dine farlige væsker i gaffellænge til din produktion

Måske du ikke har plads i din produktion. Men hvad med pladsen lige udenfor? Med vores depoter kan du placere depotet udendørs, så du kan nøjes med at åbne porten fra produktionen for at hente de væsker, du skal bruge. På den måde har du dem stadig lige ved hånden. Og så kan du ikke mindst udnytte din plads i produktionen til de aktiviteter, der skaber værdi og indtægter i din virksomhed.

Bemærk: Vores depoter af plast skal opbevares i overdækkede udendørsområder.

 

Hvordan giver depoterne dig rette beskyttelse under opbevaringen?

Når du opbevarer farlige væsker, er der en risiko for spild og lækager – især hvis du tapper. Derfor er vores depoter udstyret med opsamlingskar, som griber og opsamler de spildte væsker. Samtidig sørger de solide konstruktioner og de integrerede låse for at holde både vejr og uautoriserede personer ude.

 

Skal du vælge et depot i plast eller stål?

Vores depoter kommer i plast og stål alt efter, hvad du skal opbevare. Du kan se, hvilke materiale der er modstandsdygtigt over for dine væsker på vores hjemmeside under depoter. Og er du i tvivl, så kan du fange os på 76 24 40 80 eller info@denios.dk. Så hjælper vi dig gerne med at finde det rette depot.