Kulden er benhård ved dine medier: Sådan bevarer du deres egenskaber

Varmekammer + varmekappe

Få de bedste tips til en hed opvarmning

Er du pivhamrende træt af kulden? Så er dine varmeglade medier det måske også. Falder temperaturen under det påtænkte niveau, kan det ende i produktskader, ændringer i viskositeten og endda udløsning af farlige stoffer. Men her finder du nogle brandgode tips til at holde kulden for døren.

 

VarmekammerOpbevaring, der sidder lige i kammeret: jævne temperaturer – hele året

Er dine medier er brændt varm på heden? Så kan et varmekammer levere temperaturer, der får de brasilianske somre til at ligne en dansk vintermorgen. Med dem kan du nemlig få opbevaring på op til 150°C, som bevares med solid isolering og optimal afstemning mellem opvarmning og cirkulation. Varmekamrene er desuden EnEV-godkendte, så du sænke energiforbruget og fyre op for bæredygtigheden.

 

Giv dine medier nye superkræfter med varmekapper og -bælter

Når du skal forberede dine medier til dine produktionsprocesser, er varmebælter og -kapper løsningen. De sætter opvarmningshastigheden i bund og præcisionen i top. Her kan du opnå temperaturer på 80°C for tromlevægge og 55°C for IBC’er. De fås både i stål, silikone og i Ex-versioner, så der er en til dine opgaver.

 

TromlevarmerTromlevarmere, der får dine medier til at smelte

Skal dine mediers temperaturer have et nøk opad? Eller skal de ligefrem smelte? Så er en tromlevarmer den rette til jobbet. Du finder både varianter til opvarmning af tromlens bund, sider eller begge dele. Det store reguleringsinterval sikrer, at opvarmningen er lige så kort, som dine pauser føles.

 

Skal dine medier kunne holde varmen?

Så kan du finde alle de hede produkter på vores hjemmeside. Er der ikke lige et, der tænder en ild i dig? Så kan du få skræddersyet en løsning til dine processer her. Og skulle du være helt i tvivl, så giver vores eksperter dine spørgsmål en brandvarm velkomst på 76 24 40 80 eller info@denios.dk.