Kosten over alle koste er slet ikke en kost…

… Men en magnetopsamler

 

Med en magnetopsamler får du en kost 2.0 til opsamling af metaldele, der flyder rundt i virksomheden, produktionen og på værkstedet. Hos DENIOS vil vi næsten vove at påstå, at en magnetopsamler er kosten over alle koste helt uden at være en ’rigtig’ kost. Og hvorfor siger vi så det?

 

Hvad er en magnetopsamler?

En magnetopsamler eller en magnetkost opsamler metaldele såsom spåner, skruer, møtrikker og andre irriterende smådele. Hvis skruen sidder i en fuge eller i en revne, trækker magnetkosten den ud uden problemer.

 

Derfor er en magnetopsamler bedre end en kost

Ved at få samlet spåner og andre metaldele op, undgår du farekilder i værkstedet, i produktionen og generelt på arbejdspladsen. Samtidig klarer en magnetkost / magnetopsamler arbejdet langt bedre end almindelige koste og fejemaskiner. Hos almindelige koste vil spåner tilstoppe børsterne på kosten. Dette er ikke tilfældet hos en magnetopsamler. Derfor er en magnetopsamler bedre end en kost (i hvert fald til opsamling af metaldele og metalliske genstande).

Hvor kan du finde flere informationer?

Vil du gerne vide lidt mere om vores magnetkoste / magnetopsamlere, kan du smutte forbi vores hjemmeside. Her kan du finde mange flere informationer, så du kan finde den magnetkost, der passer til dine behov.

Vil du hellere bare have en almindelig kost?

Nu kan det også være, at du slet ikke har spåner og andre metalliske smågenstande i din virksomhed, som skal fejes op. Måske er det bare en bunke blade på parkeringspladsen, du skal have kål på hvert efterår. Så er det i stedet en almindelig kost, du skal have fat i. Så en fin lille sag kan du også finde på vores hjemmeside.