Kombinér gulvelementer for at beskytte større områder

Gulvkar af PE

Og undgå at spild af små mængder bliver til dyre regninger ved påfyldning

Selvom du hælder helt forsigtigt som var det de sidste dråber, kan der stadig ryge nogle ved siden af, når du påfylder og opbevarer farlige medier. Og så kan du pludselig skulle stå for regningen til en dyr sanering af undergrunden – også selvom der er tale om små mængder. Men her kan du dække store arealer af din virksomhed eller produktion med gulvkar og gulvelementer. Og så griber de hver en dråbe.

 

En sikker løsning – her er tre af gulvkarrenes godkendelser:

–          Godkendt til opbevaring af brandfarlige væsker

–          Godkendt til opbevaring af stoffer i alle vandfareklasser

–          Tæthedstestet med værktøjscertifikat

Men det er ikke de eneste fordele…

 

Kør væskerne lige til døren – eller beholderen

Bare rolig, du behøver ikke at smøge ærmerne op og overanstrenge overarmene. For du kan køre dine beholdere helt hen til resten på gulvelementerne med en sækkevogn eller gaffeltruck. Det gør det ikke kun hurtigere at placere dine beholdere, men det sparer dig også for rygskader og mindsker risikoen for at vælte beholderen. Alt, du skal gøre, er at udstyre gulvkarret med en rampe, og så kan du køre dine medier sikkert på plads. Du finder passende ramper under de enkelte gulvkar.

 

Men der er et men…

For selvom du kan placere en række af beholdere på samme gulvkar, skal du lige tjekke, at gulvkarrets materiale passer til indholdet i beholderne. Og at størrelsen/antallet af elementer passer til mængden af dine væsker og medier. Hvis du er i tvivl, så hjælper vores eksperter dig gerne med at finde de rette gulvkar og antal til dit behov – eller tilpasse elementerne til dit behov. Fang dem på info@denios.dk eller 76 24 40 80.