Kodyle bio.x til toppen af poppen rengøring

bio.x rengøringsbord

Løft rengøringen til næste niveau med bio.x fra DENIOS

 

bio.x lyder måske eksotisk – eller bedre endnu, det lyder som en slags superhelt fra tegneserierne. ”bio.x redder dagen uden miljøskader på bagen”.bio.xDet er muligvis ikke verdens bedste slogan, vi har fået rørt sammen her, men det siger meget godt, hvad bio.x kan gøre for din virksomhed.

 

DENIOS bio.x på pletten

DENIOS bio.x er en produktserie fra DENIOS, som består af både miljøvenlige rengøringsmidler og rengøringsborde, som bogstavelig talt løfter din rengøring.

Faktisk, så erstatter bio.x rengøringsmidler opløsningsmidler uden at slække på effektiviteten af rengøringen.

 

bio.x rengøringsbord

bio.x rengøringsbord

Udover rengøringsmidler har vi også i vores bio.x produktserie rengøringsborde. De er smadder smarte, hvis vi selv skal sige det. De er ergonomiske korrekte og brugervenlige, og så skader bio.x nemlig IKKE dine medarbejdere helbred.

Vores bio.x rengøringsborde består af et komplet monteret og afprøvet bord af det miljøvenlige polyethylen (PE), og du får både tappehane, leddelt slange og rengøringspensel med.

 

Brug bio.x til rengøring af olier og fedtstoffer

Vores bio.x rengøringsmidler og rengøringsbord er geniale til rengøring af olier og fedtstoffer fra metalemner og plastemner. Men pas på! Dine medarbejdere vil være i overhængende fare for at blive alt for glad for at gøre rent.

Dunke med rengøringsmiddel

Vil du vide mere om DENIOS bio.x?

Har vi været for mangelfulde eller sparsomme med informationerne om vores bio.x produktserie? Bare rolig, det er der råd for. Du kan nemlig finde flere informationer på vores hjemmeside, eller du er altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer 76244080.

bio.x fra DENIOS