Kan du spotte forskellen på de to nødbrusere?

Nødbrusere

Ellers får du svaret lige her

Når du først kaster et blik på de to nødbrusere, er det måske striberne eller de forskellige former håndtag, du får øje på. Men der er én essentiel forskel, der er særligt vigtig for dig, nu hvor vinteren nærmer sig …

 

Dét er forskellen

Forestil dig, at din medarbejder har fået et ætsende kemikalie på huden og drøner mod jeres nødbruser. Han hiver i håndtaget, og ud kommer der … ingenting. For vandet er frosset til i vinterens kulde.

Det undgår du med nødbruseren til højre.

For nødbruseren til højre er frostsikker, hvilket er afgørende, hvis du skal have nødbruseren stående udenfor. Derfor er det den, du skal vælge, hvis vandet skal kunne løbe ud udenfor i selv de koldeste måneder.  Ellers er den venstre også en af vores absolutte bestsellers. Og med god grund.

 

Det oplagte valg til udendørs opstilling

Arbejder du eller dine kollegaer med farlige olier og kemikalier, eller er der en risiko for at blive brændt, skoldet eller lignende på jeres arbejdsplads? Så er den frostfrie nødbruser den oplagte løsning, hvis I skal have en nødbruser stående udenfor. For den frostsikre nødbruser er fritstående, isoleret og opvarmet ved hjælp af et selvregulerende varmekabel. Faktisk er den frostsikker helt ned til -30 °C.

 

Og så behøver I kun et produkt til hele kroppen

Begge nødbrusere består af en kombination af en øjenbruser med to sprøjtehoveder og en kropsbruser. Så uanset hvilken af de to typer nødbrusere du har brug for, så kan du yde førstehjælp til både øjne, ansigt og krop, hvis uheldet skulle være ude.

 

Men vi har selvfølgelig mange forskellige slags

Og vores eksperter hjælper dig gerne med at udpege, hvilken af vores nødbrusere der passer til din virksomheds behov. Bare giv dem et kald på 76 24 40 80.