Hvad skal du have klar, hvis der opstår en lækage i din virksomhed?

Lækagehåndtering

Her er det, du skal bruge til at stoppe hullet, forsegle afløb og absorbere lækagen

Hvis der opstår en lækage i din virksomhed er det tiden, der afgør omfanget af skaderne. Så med den rette forberedelse og det nødvendige udstyr parat, kan du hurtigt bekæmpe lækagen. Men hvad skal du bruge? Her får du et udpluk af det nødvendige udstyr.

 

TætningsmiddelStop hullet med tætningsmidler

Hvis det lækker fra en af dine maskiner, beholdere eller tanke, kan du lynhurtigt lukke hullet med et tætningsmiddel. Midlet er formbart og skaber en barriere, der forhindrer væsken i at løbe ud. På den måde begrænser du skaderne og stopper lækagen, indtil du får bugt med årsagen til lækagen.

 

Forsegl afløb med tætningsmåtterTætningsmÃ¥tte

Havner et forurenende kemikalie eller olie fx i regn- og spildevandskloakken, kan det ende i kommunens vandløb, søer og regnvandsbassiner. Og det kan blive dyrt. Derfor er det vigtigt hurtigt at forsegle afløb, hvis der opstår en lækage. Det kan du gøre med tætningsmåtter.

 

spildkitAbsorbér lækagen med absorbenter

Med absorbenter ved hånden kan du hurtigt og effektivt absorbere lækager. Absorbenterne fra DENSORB absorberer op til 16 gange deres egen vægt i væske og sparer dig derfor en masse ressourcer. Vælg den version, der passer til dine væsker. Du kan vælge imellem olieabsorbenterkemikalieabsorbenter eller absorbenter til opløsningsmidler.

 

Husk: Gå aldrig til en lækage, før du er iført det rette personlige sikkerhedsudstyr.

 

Hvilket udstyr skal du bruge til at bekæmpe en lækage?

Listen her er langt fra udtømmende. For det rigtige udstyr afhænger i høj grad af dine væsker, mængder og din virksomhed. Men vores eksperter hjælper dig gerne med at finde det, som du skal bruge for at være dækket ind i tilfælde af en lækage. Du kan fange os på 76 24 40 80 eller info@denios.dk.