Hvad skal din virksomheds teknikcontainer bruges til?

IT container

Vi skræddersyer din teknikcontainer til dine behov

En teknikcontainer fra DENIOS er oplagt som lagringsmulighed til teknologi på den ene eller anden facon. Moderne teknologi er dyrt og følsomt, og samtidig er vi dybt afhængige af teknologien. Derfor skal den også opbevares korrekt.

Brandslukningsrum
Brandslukningsrum

Undgå at ligge virksomheden ned på grund af tekniske problemer

Moderne teknologi styrer interne processer og procedurer. Derfor kan virksomheder ikke undvære teknologien i en almindelig hverdag. Desværre er den moderne teknologi både en dyr og følsom affære.

Derfor kan det være en god idé at investere i en lagringsmulighed, der er specielt designet til at opfylde lige netop din virksomheds behov og krav. Det er her, at en teknikcontainer kommer ind billedet.Teknikcontainer til brændselscelleteknologi

Teknikcontainer til brændselscelleteknologi

Teknikcontainere og sikkerhedscontainere er altid individuelle løsninger

Teknikcontainere og sikkerhedscontainere (også kaldet teknikrum og sikkerhedsrum) fra DENIOS er altid individuelle løsninger. Under vores samarbejde finder vi ud af, hvad du og din virksomhed har brug for af løsning. Dermed vil vi være bundet tæt sammen under alle faser – lige fra planlægning, design og konstruktion, produktion til levering og installation.

Lakdoserings- og lagerrum - Case study fra DENIOS
Lakdoserings- og lagerrum – Case study fra DENIOS

Hvad kan en teknikcontainer / et teknikrum bruges til?

En teknikcontainer / teknikrum kan eksempelvis benyttes, hvis din virksomhed har brug for en IT container, en container til et koblingsanlæg, til nødstrømsforsyning, som brandslukningsrum eller til brændselscelleteknologi. Det er 100% din virksomheds behov, vi arbejder ud fra, og derfor vil teknikcontaineren også blive skræddersyet og specielt designet til dine specifikationer og krav.

IT Container
IT teknikcontainer

Case studies fra DENIOS

Tidligere har vi konstrueret teknikcontainere til vores kunder, som skulle bruge containerne til forskellige formål. Se vores case studies her:

 

Dekontamineringsrum til rengøring
Dekontamineringsrum til rengøring – Case study fra DENIOS

Skal vi rådgive dig?

Tænker du, at en teknikcontainer kan være noget for din virksomhed? Vi vil rigtig gerne rådgive dig, så du får den bedst tænkelige løsning, der opfylder alle din virksomheds krav og behov. Du kan ringe til os på 76 24 40 80. Vi sidder klar til at besvare dit opkald.

Container til koblingsanlæg
Container til koblingsanlæg