Hvad siger du til et gratis miljøtjek udført af DENIOS’ eksperter?

DENIOS Miljøtjek

Med et DENIOS Miljøtjek er du på den sikre side

DENIOS tilbyder et uforpligtende miljøtjek af din virksomhed, så du kan få indsigt i, om du har det rette udstyr til opbevaringen og håndteringen af farlige olier og kemikalier. I sidste ende betyder det for dig, at du sparer penge, når der ikke sker skader på din virksomhed, dine medarbejdere og miljøet.

Brandsikkert skab
Brandsikkert skab

 

Hvad er et DENIOS Miljøtjek?

Et DENIOS Miljøtjek er en uforpligtende og gratis gennemgang af din virksomhed, hvor vores eksperter tjekker, om du har de rette produkter til miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed. Der kan blandt andet være tale om produkter såsom værnemidler (gasmasker, sikkerhedsbriller og beskyttelsestøj), opsamlingskar og spildbakker, brandsikre skabe, øjenbrusere, kropsbrusere, pumper, vogne til transport af gasflasker og absorbenter.

 

Spar penge med et DENIOS Miljøtjek

Med et DENIOS Miljøtjek får du en oplagt mulighed for at spare penge. Og hvem vil ikke gerne spare penge? Det er selvfølgelig et retorisk spørgsmål, for selvfølgelig vil du gerne spare penge, der ellers vil gå til dyre forsikringssager og erstatningssager som følge af medarbejderulykker og miljøulykker.

Hos DENIOS hjælper vi dig ganske enkelt med at passe på din virksomhed, din kapital, dine medarbejdere og miljøet med det rette udstyr til miljøbeskyttelse og sikkerhed på arbejde.

Opsamlingskar i PE uden gaffellommer
Opsamlingskar i PE uden gaffellommer

Hvorfor skal du have et DENIOS Miljøtjek?

Et DENIOS Miljøtjek er gratis og uforpligtende. Dog kan det komme til at koste lidt guldmønter, hvis dit udstyr trænger til en sikkerhedsopgradering. Det er en beslutning, som du sidste ende selv skal træffe. Du skal bare huske på, at prisen for det rette udstyr og de rette produkter er rent vand i forhold til, hvad en miljøulykke kan komme til at koste dig.

Første skridt til at undgå sure og omkostningsrige forsikringssager er et DENIOS miljøtjek udført af branchens bedste konsulenter og eksperter. Vi er klar – Er du?

DENSORB Universal spild kit

Planlæg dit DENIOS Miljøtjek nu

Ring til os på 76 24 40 80 eller skriv en mail til info@denios.dk for at begynde planlægningen af dit DENIOS Miljøtjek. Vil du gerne læse mere om vores miljøtjek, kan du finde flere informationer på vores hjemmeside.DENIOS Danmark