Hvad er det, som din gaffatape ikke kan?

Gulvmarkeringstape

”Gaffatape kan fikse alt”, men ville du alligevel vælge den i kamp?

Skraber din (bils) bagende mod jorden? Gaffatape. Mangler du skruer til gardinstangen? Gaffatape. Ja, er der noget, som gaffatapen ikke kan fikse? Når du hjuler rundt på i virksomhedens lagergange, er utydelige kørebaner en af de største risici for sammenstød. Men optegningen kan gaffatape da også klare… eller skal der en ny spiller på banen?

 

GulvmarkeringssætVælg din fighter: gaffatape vs. gulvmarkeringstape

Kan du se det for dig? Kommentatoren brøler i mikrofonen: ”I det ene hjørne har vi den ubesejrede mester, gaffatapen. Den er holdbar, den virker.” Men pludselig vender han sig mod udfordreren. ”Ooog i det andet hjørne har vi gulvmarkeringstapen. Den er endnu mere holdbar, jævn at køre over og i se-mig-farver, der gør enhver kørebane synlig. Og så er den lige så nem at fjerne som at tømme gufskålen: Der er ingen rester.” Har du valgt din fighter? Inden du gør, så er der lige endnu en ting, du med fordel kan tage med i overvejelserne.

 

Hvordan vil du kridte banen op?Gulvmarkeringssæt

Når du skal forhindre at måtte sende kollegaer med blinkvognen midt i arbejdstiden, skal banen kridtes op. Men lyder det som en av-min-ryg-oplevelse at bøje dig ned for at tape baner? Så er det måske gulvmarkeringstapen, du skal gå med. Du kan nemlig få den som et sæt tape med hjul, så du kan trille derudaf med tapen og stadig gå med oprejst ryg i morgen.

 

Er du i tvivl om din fighter?

Så hjælper vores eksperter dig gerne med at vælge den rette til at kridte din bane op og gøre det soleklart for dine medmakkere, hvor de må gå, stå og køre. Fang dem på 76 24 40 80 eller skriv en mail til info@denios.dk.