Her er truckværnene, der giver færre skader på dit gulv

Hybride truckværn

En hård opbremsning kan slide stærkt på gulvet og dit køretøj – sådan undgår du den

Det kan ske, at du eller en kollega får bakke en halv meter for tæt på maskinen. Men har I beskyttet dem med truckværn, kan de heldigvis spare jer for de værste skader. Dog er der én type truckværn, som kan sikre endnu mindre slid på gulvet under opbremsningen – og det er de hybride truckværn.

 

Hvad kan de hybride truckværn?

Når du placerer de hybride truckværn foran dine maskiner, reoler eller i trafikområder, er du godt dækket ind ved påkørsel. For de hybride truckværn består af solide stålstolper, som holder truckværnet fastgjort til gulvet. På dem sidder elastiske plast-elementer, som absorberer stødet, hvis du rammer ind i dem. Og så giver de sig. På den måde bliver din opbremsning blødere – og det vil du kunne mærke på dit gulv, køretøj og pengepung. For du skaderne vil være mindre, og det samme vil regningerne til reparationer.

 

Hvor kan du bruge de hybride truckværn?

I vores sortiment finder du to slags hybride truckværn alt efter, hvor du skal bruge dem. De modulopbyggede truckværn er ideelle til at beskytte reoler, vægge eller trafikområder. For de står i gulvhøjde, og du kan også sætte den i forlængelse af en væg eller søjle.

Skal du derimod adskille arbejdsområder, gangarealer og ind-/udgange, så er det de noget højere hybride gelændere, du skal gå efter.

 

Vil du beskytte dit udstyr og dine medarbejdere?

Så se vores udvalg af hybride truckværn. Og har du brug for hjælp med at finde de rette truckværn til din virksomhed, så sidder vi klar på 76 24 40 80 eller info@denios.dk.