Her er hemmeligheden til den præcise dosering

FALCON findoseringskande

Når du arbejder med brandfarlige eller aggressive væsker

Skal du jævnligt hælde eller dosere farlige væsker i dit arbejde? Så ved du, at hver en dråbe tæller – både af sikkerhedsmæssige årsager, men også økonomiske. Derfor har vi udviklet vores findoseringshaner, så du kan dosere dine væsker helt præcist – med tre vigtige sikkerhedsfunktioner til at beskytte dig på bedste vis.

 

1. Findoseringshanen

Med findoseringskanden har du fuld kontrol over doseringen af farlige væsker. For kanden er udstyret med en skruebar findoseringshane med ventilering, som gør det muligt for dig at dosere lige den mængde, du skal bruge. Hanen er af rustfrit stål 1.4301 med kemikalieresistent PTFE-pakning.

 

2. Flammespærre

Ved aggressive og brandfarlige væsker er der en risiko for antændelse. Derfor er findoseringskanden udstyret med en flammespærre, som giver dig den optimale beskyttelse mod flammegennemslag. Den kan du også tage ud – fx ved rengøring.

 

3. Håndtaget

Når du bruger FALCON findoseringskande vil du mærke, hvor let den er at benytte. Håndtaget ligger solidt i hånden, og kanden er nem at dosere og hælde fra. Det giver dig den nødvendige kontrol, så du forhindrer spild og opnår den helt rette sikkerhed i dit arbejde.