Her er det nye katalog: Dit opslagsværk til miljøbeskyttelse

DENIOS hovedkatalog

Få et overblik over testede produkter og sider fyldt med viden – lige fra lovgivning til valg af det rette produkt

Så er vores nye katalog landet. Her finder du et opslagsværk fyldt med testede produkter til din virksomheds miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed. Og så har vi sust virksomheden rundt for at få knaldskarpe tips fra vores kollegaer – dem finder du sammen smarte oversigter over lovgivningen og trin-for-trin-guides. Alt sammen i vores digitale katalog.

 

Er der den slags produkter i kataloget, som du skal bruge i din virksomhed?

Uanset om du opbevarer farlige medier eller kører med truck på lageret, så finder du et stort udvalg til at sikre den rette sikkerhed – og effektivitet – i din virksomhed. Fx finder du en oversigt over Europas største udvalg af opsamlingskar, større opbevaringsløsninger som miljøcontainere eller truckværn. Bladr rundt i kataloget og bliv inspireret eller brug søgefunktionen til at finde lige det, du mangler.

 

Vi lovede dig tips, tricks og viden

Og det skal du få. For i kataloget finder du alt fra guides til valg af det rette produkt til oversigter over lovgivningen inden for relevante emner. På den måde er du sikker på at vælge det helt rette produkt og slipper for at smide dine hårdttjente penge i et hul mørkere end en mishandlet bøf.

 

Du har set et produkt. Det er lige det, du mangler. Hvad så?

kataloget finder du links, der fører dig direkte hen til produkterne i vores webshop. Så kan du læse mere og udforske forskellige varianter.