Her er 2 måder, du kan øge din virksomheds sikkerhed på i 2024

Service og vedligeholdelse fra DENIOS

Det nye år er landet, og vi håber, at du har fået en forrygende start. Måske den endda har givet anledning til at kigge de nuværende sikkerhedsprocesser i gennem og planlægge for de nye?

I så fald finder du her to måder, hvorpå du kan øge sikkerheden i din virksomhed – og komme godt fra start i det nye år:

 

1.    Tjek din opbevaring og håndtering af farlige medier
Har dine medarbejdere det rette udstyr til deres arbejdsopgaver? Og lever din opbevaring op til lovkravene?

Udnyt den nye start til at se de gamle arbejdsopgaver i gennem og planlæg for de nye. På den måde kan du tjekke, om dine medarbejdere og opbevaringsløsninger er klædt på til opgaven.

Og hvis du har brug for et ekstra sæt øjne, så kommer vi gerne på besøg og gennemgår dine løsninger med dig. Gratis. På den måde kan du sikre, at de opfylder lovkrav og giver den rette sikkerhed.

 

2.    Få sat din service i system
Det er vigtigt for sikkerheden af jeres opbevaringsløsninger, at de løbende bliver serviceret og vedligeholdt. Så forebygger du også større reparationer og nedetid ved at få udbedret småfejl i tide.

Derfor har du mulighed for at overlade servicen af dine brandsikre skabe, miljøcontainere og andre sikkerhedsløsninger til os. Så sikrer du, at sikkerheden forbliver intakt.