Har du rø*** fuld af absorbenter i tilfælde af oliespild?

DENSORB Olie måtter

Du kommer langt med DENSORB Olie fra DENIOS

Absorbenter til opsugning og opsamling af olier er smarte at have ved hånden i tilfælde af lækager, ulykker og oliespild. DENSORB Olie fra DENIOS er absorbenter specielt udviklet til at opsuge olie uden at absorbere vand. Derfor er DENSORB Olie perfekt til brug oven på eller i vand.

DENSORB Olie spild kit

Hvad er absorbenter?

Ordet ’absorbenter’ har allerede været brugt ligeså flittigt i denne artikel, som de kære unge bruger de der iPhones og Smartphones. Men hvad er absorbenter egentlig? Absorbenter er fleece-bindemidler, som er geniale til opsugning og opsamling af olier og kemikalier. Du hæver rengøringsniveauet et par takker opad med absorbenter.

 

DENSORB fra DENIOS

Hos DENIOS har vi udviklet vores eget mærke af absorbenter; DENSORB. DENSORB fås i tre varianter afhængig af, hvad din virksomheds behov er. DENSORB Special er til kemikalier, DENSORB Olie er til olier, og DENSORB Universal er til kølemidler og opløsningsmidler, emulsioner og andre ikke-aggressive flydende kemikalier.

DENSORB Olie ruller

Brug DENSORB Olie til…

Arbejdes der meget med olier og andre kulbrinte baseret væsker i din virksomhed? Så er DENSORB Olie dine go-to-absorbenter. DENSORB Olie absorberer ikke vand, og derfor kan de forskellige typer af absorbenter anvendes oven på eller i vand. En lille dejlig tilføjelse hertil er, at du kun skal betale for bortskaffelse af den faktiske farlige væske / olie – du betaler ikke for bortskaffelse af vand, da det ikke bliver absorberet.

 

Hvad har du brug for af absorbenter?

DENSORB Olie fås i forskellige typer af absorbenter. Du finder blandt andet slanger, puder, måtter, ruller og granulat i vores sortiment. Har du brug for en god blanding af flere typer, kan du vælge et spild kit. Alle vores DENSORB produkter er belagt med et fnugfrit beskyttelseslag, og afhængig af tykkelsen (light eller heavy) på dine absorbenter, kan materialet absorbere 16 gange væske.

DENSORB Olie puder

Sådan bruger du DENSORB Olie

Med DENSORB Olie kan du og dine medarbejdere straks få absorberet og derved fjernet både små og store mængder olier. Dette reducerer ikke kun forureningen i værkstedet og produktionen, men det forhindrer også, at gulvet bliver beskadiget, medarbejderulykker (hvor dine medarbejdere skøjter rundt i olie) og skader på miljøet.

Brug DENSORB Olie under eksempelvis maskiner, hvor der eventuelt konstant sker dryp eller lækager. Hvis olien allerede er spildt, så kan der bruges slanger til at inddæmme og bremse omfanget af lækagen, mens puder placeres ovenpå væsken for at opsuge den helt.

 

Bunkevis af informationer om DENSORB

Du kan finde mange flere informationer om DENSORB og DENSORB Olie på vores hjemmeside. Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf. nr.: 76244080. Så kan vi i fællesskab finde frem til, hvilke absorbenter din virksomhed har brug for.