Har du fået dig en dunk hen over julen?

FALCON sikkerhedsdunk

Ellers kan du få dig en her

Brunkager, brun sovs og brunede kartofler: Fik du smagt på julens lækkerbiskner? Måske du endda fik skrabet sammen til en god, solid dunk, der kan holde på dit farlige gods. Hvis ikke så kan du få fingrene her.

 

Glem vaskebrættet: Få en dunk af stål

Har dine moneter bare fosset ud af bukselommerne i julen, som var din kone og hendes veninder foran et udsalg? Så kan du få stikket nål og tråd i lommerne med en FALCON dunk med tappehane. Den har nemlig en smart tappehane, som gør det muligt at aftappe den helt rette mængde. Ingen spild, ingen unødvendige omkostninger. Win-win! Og hvis du har fyldt nogle lidt farlige væsker på dunken, så får du nogle faresymboler med ifølge GHS.

 

Dunke fra DENIOSFå en (plast- eller stål-)dunk til dit farlige gods

Står du og overvejer, om du nu også kan hælde dine farlige medier ned i din dunk? Vær på den sikre side, brug en fra DENIOS. Du kan vælge mellem en dunk af plast eller stål til dine brændstoffer, opløsningsmidler eller andet. De er lige til at hælde i, opbevare og transportere. Og så får du sågar noget af en åbning, der gør det nemmere end nakkekløen at fylde dunken. Men er den FN-godkendt, tænker du måske? Tjek, tjek!

 

Er du mere til en lille en af slagsen?

Nogle gange skal der bare ikke så meget i dunken. Og så er det godt, at du kan få en lille en af slagsen. Skal du bruge en til smagsprøver (eller måske nærmere kvalitetstest) eller opbevaring af små mængder? Så kan du finde en med den rette størrelse her.

 

Ved du ikke, hvilken dunk der passer til dig?

Så hjælper vi dig dine dunkende spørgsmål. Vores eksperter sidder klar til at gribe røret på 76 24 40 80 eller kaste sig over tastaturet på info@denios.dk.