Har du de her tre tidsbesparende værktøjer til din tromle?

FALCON tromletragte fra DENIOS

Find værktøjskassen frem og tjek, om du har tid at hente

Må du gætte på, hvor meget væske der er i din tromle? Eller vil du spare tid på præcisionen og hælde mere sikkert? Så kan du spare både tiden og besværet med de her tre værktøjer.

 

Undgå spild, når du hælder væske over i din tromle

Der kan nemt flyve væske ved siden af, når du forsøger at ramme tromlens åbning. Eller tiden kan løbe af sted med dig, mens du står og hælder helt forsigtigt. Men med en tragt til tromler kan du både undgå spild og spare tid. For tragten dækker hele tromlens top med kanter til at fange væsken. Alt sammen med en hældning, der leder væsken mod hullet. Smart.

 

VæskestandsindikatorSådan ved du altid, hvor meget væske der er i din tromle

Opbevarer du dine væsker i en tromle, kan det være svært at vurdere, hvor meget der er i. Men med en væskestandsindikator skal du hverken gætte mængden i din tromle eller løbende skrive ned, når mængden ænder sig. I stedet får du et konstant overblik over lagerbeholdningen. Og så kan du sikre dig, at du kun hælder den mængde i, der er plads til i tromlen. Med andre ord: mindre spild og mere tid til andre opgaver.

 

TromlenøgleSkal det være nemt at åbne din tromle?

For at sætte flueben ved sikkerheden kan du normalt hverken åbne eller lukke en tromle manuelt. Men så skal du have fingrene i tromlenøgle. Hos DENIOS finder du dem i et hav af forskellige materialer og til at åbne tromler med de gængse hjulkryds-åbninger. Du kan finde den rette til din tromle under vores tromlenøgler.