Har dit opsamlingskar de her 3 sikkerhedsfunktioner?

Opsamlingskar af PE med tromler og dunk

Vær på den sikre side, når du opbevarer vandforurenende og aggressive væsker

Dit opsamlingskar fanger spild og lækager, hvis uheldet skulle være ude. Men med vores pro-line opsamlingskar til to eller fire tromler á 200 liter får du ikke kun et sømløst design, et væsketæt kar og en DIBt-godkendelse med i købet. For her er tre ekstra funktioner, der løfter sikkerheden i din virksomhed til næste niveau:

 

Lækageindikator pÃ¥ opsamlingskar1.      Lækageindikator: Opdag lækager lynhurtigt og reagér med det samme

Tiden er afgørende, hvis der går hul på en af dine beholdere. Også selvom det står på et opsamlingskar. For bl.a. farlige dampe kan udgøre en sikkerhedsrisiko, og derfor er pro-line opsamlingskarret udstyret med en lækageindikator. Den viser rød, hvis der er en lækage, så du hurtigt kan spotte faren og reagere med det samme.

 

2.      Indstøbt støtte til gitterrist: Så er du sikret en optimal belastningsevne

Pro-line opsamlingskarret har en indstøbt kant, der støtter gitterristen. Det sikrer en solid belastningsevne, så din rist ikke falder ned i karret – og tager beholderne med.

 

3.      Stabil gitterrist med ergonomiske håndtag: Få hurtigt rengøringen overståetStøtte til opsamlingskar

Når du skal klare rengøringen eller tjekke dit kar, er det vigtigt, at du nemt kan komme til. Derfor er karret udstyret med ergonomiske håndtag, så du nemt kan løfte risten af.

Find dit pro-line opsamlingskar her.