Foretrækker du den rørt eller rystet?

Håndholdt røreværk

I ægte James Bond-stil eller med en rørende god konsistens?

Når du slynger armen op baren og besvarer det famøse ”stirred or shaken”-spørgsmål, så er dit svar til drinken måske ikke helt det samme som til dine farlige medier. For kører du Bond-stilen med ’shaken’ til dine medier, kunne de hurtigt ende som farligt pynt på væggen. Men du kan sagtens ramme bullseye på dine mediers konsistens helt uden en silo-størrelse shaker.

 

Røreværk til Ã¥bne beholdereHvordan rører du dig til en femstjernet konsistens?

Du ser bartenderen svinge drinken i luften og trylle alverdens fancy toppings frem. Det kan kun blive en vinder. Men da du stikker næsen i glasset, ligner den mest af alt noget snuppet fra vandpytten udenfor…  Lige som drinken skal dine medier skal også have den helt rette konsistens eller viskositet til formålet. Og her kommer et røreværk ind i billedet. Med et røreværk fra DENIOS kan du sikre konsistensen ved alt fra omrøring og homogenisering til opløsning. Fx ved vandbefaling eller galvanisering.

 

Skal jeg så bare røre løs?Røreværk ex-version

Bare rolig, det er ikke som, når fruen sender dig i hjemmebaren for at give den gas med et piskeris på størrelse med en kagegaffel. Du kan nemlig både få dem som et trykluft- eller eldrevet røreværk. Du finder dem både til åbne og lukkede beholdere med holdere, så røreværket sidder fast som en fastbesluttet teenager og ikke laver hovedspring i tromlen.

 

Så skal din konsistens være gourmet eller grumset?

Skal der gourmet på menuen, så tjek vores røreværk. Vores eksperter hjælper dig gerne med at finde et rette produkt til dine beholdere og medier. Fang dem på 76 24 40 80 eller skriv en mail til info@denios.dk.