Få mere plads med et depot til farlige medier

solidmaxx depot

Opgradér miljøskabet så du kan opbevare større mængder olier og kemikalier

 

Oplever du, at dit brandsikre miljøskab er proppet til randen med olier og kemikalier? Så vil nogen mene, at du enten trænger til et nyt skab – ELLER til en opgradering i form af et depot til farlige medier. Nogle vil endda gå så vidt og kalde et depot til olier og kemikalier for kærlighedsbarnet mellem miljøskabe og containere.

PolySafe depot

 

Hvad er et depot til farlige medier?

Et depot til opbevaring af olier og kemikalier er mellemtingen mellem et kemikalieskab / miljøskab / brandsikkert skab og en container. Så hvis miljøskabet på arbejdspladsen er ligeså fuld af olier og kemikalier som kærestens tøjskab derhjemme er fuld af sko og tøj, så trænger du til en ny løsning. Kan du ikke helt retfærdiggøre købet af en container til opbevaringen af virksomhedens farlige medier, kan du vælge en mellemvej i form af et depot.

 

Hvad kan et depot til olier og kemikalier bruges til?

Spørgsmålet, ’hvad kan et depot til olier og kemikalier bruges til?’, er selvfølgelig det spørgsmål, du stiller dig selv i dette øjeblik. Kald os synske, men vi ved det bare… Tror vi… Håber vi… Hvorom alting er, så er svaret, du leder efter: at DENIOS’ depoter er egnede til opbevaring af dunke, tromler, kander og IBC palletanke (afhængig af størrelsen på depotet). På den måde sørger du effektivt for at beskytte dine medarbejdere og miljøet, når du opbevarer og håndterer olier og kemikalier.

SolidMaxx depot

Skal depotet stå indenfor eller udenfor?

Det kan være rart at købe et depot, der kan stå udenfor. Så optager det nemlig ikke plads indenfor. Selvfølgelig, hvis du ikke har pladsen udenfor, kan det vel også være meget smart at have depotet indenfor. Heldigvis er begge opstillingsmuligheder aktuelle med depoter fra DENIOS. Så valget er dit.

SolidMaxx depot

 

Hvad skal du opbevare?

Afhængig af hvad du skal opbevare, kan vi blandt andet anbefale vores PolySafe depoter, der er af det miljøvenlige kunststof polyethylen. Sådan et depot er genialt til opbevaring og håndtering af syrer og baser. Vores SolidMaxx depoter er derimod den ’udvalgte’, når det kommer til opbevaring af antændelige væsker i henhold til H224-H226.

 

Bliv klogere på depoter fra DENIOS her

Vi har meget mere information om vores depoter på vores hjemmeside. Ellers er du også meget velkommen til at ringe. Vores rådgivere sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.PolySafe depot