Et kemikalieudslip tvang medarbejderne ud af bygningen

Hvor stor er risikoen i din virksomhed?

Et hul i en tank eller en væltet beholder; mere end et enkelt uheld skal der ikke til, før din virksomhed kan lægge lokaler – og penge – til et kemikalieudslip og sundhedsrisici. Og i sidste uge blev det desværre gulvet i en jysk virksomhed, som det gik ud over.

Lille opsamlingskar af PEGiftige gasser, en dyr oprydning og ødelæggelser: Hvordan undgår du det?
Her er det din opbevaring, der bestemmer risikoen. For har du et opsamlingskar under dine kemikalier, bliver dine dråber grebet, hvis de ryger ud af beholderen. Og så kan du slette nogle nuller bag risikoen for, at de ender i din virksomhed – og i værste tilfælde kloakken eller blandt dine medarbejdere.

Men det kommer an på dine kemikalier – og mere til
Dine kemikalier kan også udlede giftige gasser, og her er udluftning din redning. Det kan du sikre med et kemikalieskab fra DENIOS, hvor du både får udluftning i skabet, et opsamlingskar i bunden og kan udnytte din plads til fulde med flytbare hylder. Men i sidste ender afhænger det hele af, hvad du skal opbevare, hvor meget og hvordan din virksomhed er indrettet.

Virker det uoverskueligt, eller vil du bare være på den sikre side?
Så hjælper vi dig gerne med at finde lige den løsning, der passer bedst på din virksomhed – og sørger for, at du lever op til kravene. Det eneste, du skal gøre, er at gribe telefonen. Vores eksperter sidder klar på 76 24 40 80.

Med 35 års erfaring har vi samlet en hel del tricks sammen til sikker opbevaring. Dem kan du få fingrene i med vores nyhedsbrev.