Er jeres motorbøller vendt tilbage?

afspaerrings-kegle

Så er det nu, du skal sikre roen på parkeringspladsen

Har kulden fået dig til at springe af cyklen og smække rumpetten i bilens varme sæder? Så er det nok ikke en idé, du får patent på. I stedet kan der være kommet mange bøller bag rettet, så måske du skulle tage et ekstra kig på trafiksikkerheden.

 

vejbump

Sæt et stopper for fartbøllerne med vejbump

Er dine kollegaer lidt grade for speederen? Eller vil du bare gerne undgå fart over feltet i aflæsningszonen? Så kan vejbump sætte en stopper for galskaben. Dem kan du nemlig kun køre over med en fart på 10 km/t. Så kan I også undgå ulykker, hvis I har fodgængere, cyklister og lastbiler rendende rundt i øst og vest. Vejbumpenes tilbudsgule farve og skridsikkerhed gør dem til en sand vinder i efteråret.

 

Afspærringer der tager kegler

Hvis du har en lidt søvnig kollega, der triller ind på jeres parkeringsplads mandag morgen, så har han måske ikke lige spottet den nye bunke jord i mørket. Vores keglers skrigorange farve skal han dog nok få øje på og få ham til stoppe i tide, inden der er sand til alle sider. Vedligeholdelse, rengøring eller andre afspærringer? Kegler gør tricket.

 

vidvinkelspejlFå overblik over jeres kryds med trafikspejle

”Hvaaa’, er det Brian, der kommer der?” Om du skal have mættet din nysgerrighed, eller vil være sikker på, at krydset er frit, så kan trafikspejle give dig overblikket. Endda både ude og inde. Bank dem op i jeres vejkryds, snoede ind-/udkørsler eller andre sving, der godt kunne bruge en portion synlighed. Jo større spejlet er, desto mere kan du se!

 

Vil du give jeres trafiksikkerheden et skub?

Men er du ikke helt sikker på i hvilken retning? Jamen så lægger vi gerne kræfter i. Ring til os på 76 24 40 80 eller skriv en mail til info@denios.dk, og så viser vi dig, hvordan du bedst kan løfte trafiksikkerheden i din virksomhed.

Vil du have flere gode tips til miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed? Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.