Er du pumpet op til lir med dine pumper?

Membranpumpe

Ellers kan vi pumpe dig godt op med vores store udvalg af de vildeste og pumpede pumper til kemikalier og olier.

 

Hos DENIOS har vi nogle stærke og pumpede ’spillere’ – nemlig vores udvalg af pumper til olier og kemikalier – på banen, og som sædvanlig skal de da lige præsenteres, inden kampen fløjtes i gang.

 

Membranpumpe

Holdets kaptajn kan ikke blive enig med sig selv, om den vil kaldes membran pumpe eller membranpumpe. Men navnet er selvfølgelig også underordnet. I stedet betyder det noget, hvad vores membran pumpe kan bringe frem i spillet.

En membranpumpe fra DENIOS er blandt andet genial til syrer og baser. Og når det skal gå rigtig vildt for sig på banen, praler holdkaptajnen også med at være vedligeholdelsesfri, tørløbssikker og nem at håndtere.

 

Laboratoriepumpe

I defensiven på banen finder du vores laboratoriepumper. En laboratoriepumpe fra DENIOS er beregnet til mindre mængder af syrer og baser, og vi garanterer en nem og sikker aftapning. På banen er vores laboratoriepumper superskarpe til at hjælpe vores kære målmand, nemlig vores alle sammens gennemløbstæller.

Gennemløbstæller

Vores gennemløbstæller lystrer også andre navne, heriblandt hr. målmand og måler til gennemløb. En måler til gennemløb fra DENIOS er målmanden i dagens kamp, fordi den måler nøjagtig, hvor mange mål den slipper igennem. Sagt med andre ord, vores gennemløbstællere gør det muligt at måle og aftappe nøjagtige mængder af væske.

Pumper til antændelige medier / ATEX

I front ser vi vores pumper til antændelige medier / ATEX. De er nogle fantastiske og ivrige angribere, der gør det helt rigtige for hele holdet. En pumpe til antændelige medier / ATEX er nemlig beregnet til anvendelse i ex-zoner. Det vil sige områder i din virksomhed, som skal overholde strenge sikkerhedsdirektiver. Hvis du ikke overholder sikkerhedsreglerne, så kommer kommunen, staten, beredskabsstyrelsen, arbejdstilsynet og endda dine unger efter dig med en løftet pegefinger og en bøde på størrelse med din kones månedlige forbrug af tøj, smykker og sko.

Elektrisk pumpe til olie

Vores midtbanespillere er ingen ringere end vores elektriske pumper til mineralolie. Vores elektriske pumpe, trykluftpumpe til olie og mobile oliepumpe står alle klar på banen til et brag af en kamp mød miljøfare, olieudslip og kemikaliespild.

Pharma pumper

Nu skal vi ikke glemme vores udskifter, der sidder på bænken i denne kamp. Pharma pumper også kaldet farma pumper kan bestemt deres kram ligeså meget som vores øvrige pumper. En pumpe til pharma industrien fra DENIOS er af rustfrit stål, og de er oplagte til blandt andet fødevareindustrien.

Olie-stationer med pumpe

Sidst, men ikke mindst, så har vi selvfølgelig også en dommer med på banen til dagens kamp. Olie-stationer med pumpe gør det muligt at få en sikker tilpasning, en sikker påfyldning og en sikker aftapning af væsker baseret på mineralolie. Vi er sikre på, at vores olie-stationer med pumpe dømmer kampen helt fair.

 

Klar til den pumpede kamp?

Det er nu, du skal oddse. Hvem tager trofæet med hjem? Vores pumpede hold fra DENIOS eller det konkurrerende hold af olier og kemikalier. Vi sidder klar til at høre dit bud – og vi sidder selvfølgelig også klar til at hjælpe dig, så du kan finde den helt rigtige pumpe til olier eller pumpe til kemikalier til din virksomhed. Ring til os i dag, eller besøg vores hjemmeside for at læse mere.