Er du klar til at finde din indre Sherlock Holmes frem?

Arbejdslampe med forstørrelsesglas

Se alting mere skarpt med arbejdslamper med forstørrelsesglas

Med en arbejdslampe med forstørrelsesglas kan du i bedste Sherlock Holmes se alting meget tydeligere, hvilket gør det nemmere at udføre et præcist stykke arbejde – for eksempel i laboratorier eller workshops.

 

Hvad kan en arbejdslampe med forstørrelsesglas?

Udover det åbenlyse såsom at kaste lys over dit arbejde, så kan en arbejdslampe, som har indbygget forstørrelsesglas være det helt rigtige valg, hvis du har en Sherlock Holmes gemt indvendig. Forstørrelsesglasset giver arbejdslampen en dobbelt fordel, idet den både sørger for lys, og du kan se dit arbejde mere klart og skarpt.

Arbejdslampe med forstørrelsesglas

 

Brug din arbejdslampe med forstørrelsesglas til…

Hvis du ikke helt er klar til at opklare forbrydelser med lampen og forstørrelsesglasset i hånden, kan du i stedet vælge at bruge remedierne (her mener vi selvfølgelig din ’arbejdslampe med forstørrelsesglas’) til at udføre præcisionsarbejde i eksempelvis laboratorier, tekniske kontorer eller på værksteder. De stabile fødder sikrer, at lampen står standhaftigt og sikkert på arbejdsbordet.

 

Hvad med en lys idé til dit arbejde?

Arbejdslamper fra DENIOS er moderne og energibesparende LED-lamper i energiklasse A. Derfor kan du også bare nøjes med at belyse dit arbejde og ikke anvende forstørrelsesglasset hver evig eneste gang. Her er spørgsmålet vel egentlig: Er du mest en Sherlock Holmes type eller en Dr. Watson type?Bordlamper

Er du en Dr. Watson type?

Har du slet ikke brug for forstørrelsesglasset, kan det måske være en god idé at tilsidesætte ideen om Sherlock Holmes. I stedet skal du da tænde pæren og vælge Dr. Watson. Her mener vi selvfølgelig, at du kan træffe valget om en bordlampe i stedet for en arbejdslampe med forstørrelsesglas. Vores bordlamper giver kodyle lysforhold til arbejde, der foregår på skriveborde, tegneborde og i workshops.

bordlampe

 

Vil du vide mere?

Har vi vækket din indre Sherlock Holmes eller Dr. Watson? I så fald skal du da smutte videre til vores hjemmeside, hvor du kan se udvalget af arbejdslamper med forstørrelsesglas og bordlamper. Du kan også læse de mere beskrivende specifikationer, der gør sig gældende for hver enkelt arbejdslampe og bordlampe.