Er du fyr og flamme med nyheder og gode rabatter?

Så skal du da ikke gå glip af nyheder fra DENIOS

 

Går du altid glip af seneste nyt om noget så sexet som miljøbeskyttelse og personlighed sikkerhed på arbejdspladsen? Fortvivl ej, et nyhedsbrev fra DENIOS er snart på vej til dig. Så kan du holde dig opdateret på nyhedsfronten, få gode tilbud og rabatter samt gratis ekspertrådgivning fra klassens bedste spillere. 

 

Vil du gerne vide mere om produkter til miljøbeskyttelse og personlighed sikkerhed?

Produkter har vi nok af her hos DENIOS, certificerede løsninger er vores speciale, og ekspertrådgivning er vores kerneværdi. Så snyd ikke dig selv længere og tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag.

 

Hvad sker der, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, sker der ikke noget spektakulært. Du får ikke lige pludselig lilla hår, en grisetryne eller en magisk evne til at hive en kanin op af arbejdshatten. Til gengæld får du åben-mund-og-polypper-spændende nyheder direkte i din mailindbakke i ny og næ.

Du vil blandt andet få informationer om absorbenter, containersystemer til farlige medier, opsamlingskar, rygekabiner, personligt sikkerhedsudstyr, lækagedetektor SpillGuard®, kemikalieskabe, lithium-containere, tipcontainere, brandsikre depoter, tromleløftere, gnistfrit værktøj, omklædningsskabe, arbejdsstole og brandsikre skabe.

 

Gode rabatter og tilbud rammer også din mailindbakke

Udover over produktnyheder og vigtige informationer, vil du også få savlende gode tilbud og rabatter serveret på et sølvfad. Og hvem vil ikke gerne spare penge uden at gå ned på kvaliteten? Det gælder især produkter, som er beregnet til at beskytte medarbejdere, din virksomhed og miljøet.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her