Er dit skab for småt, men en container for stor?

Depoter til farlige medier

Så kan du stadig få en løsning, der passer til dine mængder – og din plads

Måske du har et par store beholdere som tromler og IBC’er, som du ikke kan få mast ind i dit skab. Eller måske dit skab bugner af små dunke – og nægter at lade dig tilføje flere til samlingen? Her kan en container alligevel godt blive for stor og dyr. Men det er der en løsning på.

 

Depot til dunkeHvad gør du så?

Du behøver ikke at vinke farvel til dine tromler og IBC’er, selvom du ikke kan huse en container. Forestil dig i stedet at have en mellemting mellem en container og et skab, som stadig sørger for den ønskede beskyttelse i overensstemmelse med loven. Det er lige dét, et depot er. Og så giver den dig fuld plade, når det kommer til fleksibilitet. For du kan stille den både ude og inde, så du får en løsning lige til dit ledige spot.

 

Vil du tappe lige dér, hvor du arbejder?

Mange af depoterne har fået ben at stå på – eller nemmere gaffellommer. For så kan du stikke gaflen i depotet og flytte det lige derhen, hvor du skal bruge det. Smæk lågerne op og sæt en hane på dine beholdere. Så er du klar til at tappe.Depot til tromler og IBC

 

Kræver dine medier ventilation, eller mister de deres egenskaber ved frost?

Så kan du opgradere depotet med tilbehør som teknisk ventilation og opvarmning, der får opbevaringen til at sidde lige i skabet. Eller måske du er mere i tvivl om, hvilket materiale du skal vælge? Kontakt vores eksperter på 76 24 40 80 eller skriv en mail til info@denios.dk og så hjælper vi dig gerne med finde den rette beskyttelse til din plads.