Orkla Foods Danmark

Det seneste skud på plantestammen

Anamma Formbar Vegofars er en nyhed fra det populære sortiment af veganske produkter, som er et nemt og lækkert alternativ til kød.

Flere og flere tager en kødfri dag om ugen eller vælger at blive vegetarer eller veganere. Det stiller nye krav til køkkenet om flere grønne retter.

Former sig efter kokkens humør
Anamma er igen med helt fremme, når det handler om spændende veganske produktnyheder til det grønne køkken. For at imødekomme den voksende efterspørgsel på veganske produkter og retter, lancerer Anamma nu Anamma Formbar Vegofars, som er nøglehulsmærket.

Vegofarsen er meget nem at håndtere. Uanset om du tilbereder den i ovn eller på pande, får den en appetitlig sprød overflade. Prøv den næste gang, du skal lave veganske frikadeller, steaks, burgere el.lign. Se flere opskrifter på FoodAppeal.dk

Tø op, smag til og form. Nemmere bliver det ikke!


Lille soyabønne, masser af sundhed

Soyabaserede produkter fra Anamma er perfekte proteinkilder på kødfrie dage. Anamma er 100 % vegansk og helt fri for æg, mælk og gluten. Vores produkter er baseret på soya, som, udover at være rig på protein, også er fyldt med vitaminer og mineraler. Anamma er samtidig godt for miljøet, når du ønsker at sætte bæredygtighed på menuen.