Det er ik’ bare gas – kan du stadig tage det?

Gasflaskeskab

Med gasflasker følger der mange sundsrisici: Sådan reducerer du dem

Ætsende, giftigt eller brandbart: Dine gasflaskers indhold er ik’ bare gas – det kan gemme på mange drønfarlige egenskaber, som kan udsætte dine medarbejdere for eksplosions- og sundhedsfarer.  Så den slags gas ska’ du ik’ ku’ ta’. Vi giver dig derfor gode tips til, hvordan du passer på dine medarbejdere og dermed også din pengepung ved at sikre den rette opbevaring og lade den tage sig af gassen.

 

Hvorfor er det så vigtigt at give flaskerne et godt hjem?Brandsikkert gasflaskeskab

Den farlige cocktail af kraftigt overtryk og farligt indhold kan hurtigt slå hårdt. For mens brandfarlige gasser har hang til eksplosioner, kan de oxiderende fyre op under forbrændingen af ​​andre stoffer. Og det sætter krav til udluftningen. De giftige gasser kan nemlig også lægge dine medarbejdere ned med voldsomme helbredsproblemer og øge sygefraværet. Hvordan undgår du så det? Vi guider dig mod den rette opbevaring.

 

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed: Hvor skal dine gasflasker stå?

Ude eller inde? Ja, det er lige spørgsmålet. Egentlig får den friske brise anbefalingerne til at trække udenfor, da der er en naturlig ventilation. Men hvis udendørs opbevaring er helt hen i vejret i din virksomhed, så slå koldt vand i blodet. Ved DENIOS har vi også løsninger til både indendørs og trænge områder uden at gå ned på ventilationen. Du kan sågar få løsninger uden krav til sikkerhedsafstand til andre bygninger.

 

GasflaskecontainerHvilken løsning skal du ha’?

Når du skal vælge en gasopbevaringsløsning, der både er praktisk og sikker for din virksomhed, skal du lige stille dig selv et par spørgsmål eller tre. Her kan du starte med spørgsmålet om ude eller inde? Hvor mange gasflasker skal du opbevare? Og hvilken type gasflasker? DENIOS gasflaskeskabe har en kapacitet på op til 48 gasflasker, så plads ikke ryger på problemlisten.

 

Skal vi hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål?

Så gør vi det med glæde. Du kan hive fat i vores eksperter på 76 24 40 80 eller info@denios.dk.