Derfor skal du vælge et opsamlingskar af PE

Opsamlingskar af plast (PE)

Når du skal opbevare dine syrer, baser eller andre aggressive væsker, skal du bruge et opsamlingskar af plast til at opsamle spild og lækager, hvis uheldet skulle være ude. Men plast kommer i et hav af forskellige slags – så hvorfor skal du gå efter et opsamlingskar i polyethylen (PE)?

 

Derfor skal du gå efter et opsamlingskar af PE

Svaret ligger i fremstillingen. For polyethylen bliver fremstillet som et biprodukt fra olieforarbejdning. Og selvom oliefremstilling måske ikke lige rimer på miljøvenlig, så har PE store miljøfordele i forhold til andre former for plast.

For under fremstillingen bliver der hverken frigjort forurenende stoffer, skadelige dampe eller spildevand. Og så er det fri for miljøskadelige og sundhedsskadelige tilsætningsstoffer som fx blødgøringsmidler. Så med et opsamlingskar i PE i produktionen har du valgt en grundvandsneutral løsning.

 

Skal dit næste opsamlingskar være af PE?

Så finder du Europas største sortiment af opsamlingskar hos DENIOS. Med andre ord: Om du skal bruge et opsamlingskar til tromler, IBC palletanke eller dunke, så finder du dem hos os. Vi producerer dem i egen produktion, men tester dem ved et uafhængigt testinstitut, så du får en kvalitet, der yder den rette beskyttelse for dine medarbejdere, virksomhed og miljøet.

 

Se vores udvalg af opsamlingskar af plast.