Derfor er højden afgørende, når du skal tappe farlige væsker

Tappestation

Og sådan sørger du for en sikker holdning. Hver gang.

Tapper du dine farlige væsker med beggge beholdere på dit opsamlingskar uden fordybning til beholderen, så ender du måske med at måtte vippe beholderen, komme ud i en kringlet stilling- eller at give op, fordi du står med en tung IBC palletank. Uanset hvad kan det blive farligt – især hvis tyngdekraften sætter ind. Men i stedet kan du få din tromle , IBC eller beholder op i en ergonomisk højde med en tappestation. Så kan dulet komme til.

 

Hvordan kan en tappestation give dig en sikker holdning – og spare dig fra farlige aftapninger?

Med et tappestation behøver du hverken at bøje dig eller vippe din beholder. For tappestationen består både af et opsamlingskar og et stativ til din beholder, så beholderen kommer op i en højde, hvor du kan komme ordentligt til. Men det er ikke den eneste fordel.

 

Få en knaldgod synlighed

Hvis du skal vippe dine beholdere, kan det hurtigt føre spild med sig. Så selvom opsamlingskarret selvfølgelig er klar til at fange de spildte dråber, kan du undgå at udsætte dig selv for fare og rengøring ved at få tromlen tættere på øjenhøjde. Og det kan du med et tappestation.

 

Men højden er ikke det eneste der tæller…

For hvilket materiale skal du egentlig vælge til din tappestation? Det kommer an på din væske, og her har vi en simpel tommelfingerregel til dig. For skal du opbevare brandfarlige væsker, skal du vælge et materiale, som ikke smelter ved høje temperaturer. Og på samme måde må du ikke anvende en tappestation af stål til de væsker, der korrosivt påvirker metaller.

 

Er du i tvivl om, hvilken tappestation du skal vælge?

Så overlad alle spørgsmålene til vores eksperter, og så finder de den rette tappestation til dine væsker og behov. Fang dem på 76 24 40 80.

Tappestation til tromler