Ayla Busch blev hyldet med Tysk Lederpris 2022

“Ayla Busch er en leder med en helt særlig og unik stil baseret på påskønnelse, familiefølelse, god kommunikation og frem for alt diversitet – i den fulde forstand,” udtaler Lars Wagner, formand for juryen for den Tyske Lederpris og vicedirektør (COO) hos MTU Aero Engines AG.

Lars Wagner, COO hos MTU Aero Engines AG, overrækker prisen til Ayla Busch. Kilde: Andreas Schwarz.

Prisen blev overrakt på den årlige alumni-konvention “Collège des Ingénieurs” i Munich. I sin takketale forklarede Ayla Busch, hvor langt tilbage ligestilling og diversitet går i Busch Vacuum Solutions’ historie: “Mine forældre grundlagde vores virksomhed som et ligeværdigt partnerskab tilbage i 1963. Det er unikt. Og allerede i begyndelsen havde vi en døv medarbejder, som mine forældre støttede i at blive håndværkermester.”

Efter en reception i starten af arrangementet, og inden han overrakte til Lars Wagner, forklarede prof. Hans-Peter Mengele, formand for sponsorforeningen ved den Tyske Lederpris, betydningen for de ca. 200 inviterede: “Den Tyske Lederpris er en særlig anerkendelse for innovativ virksomhedsledelse i Tyskland. Den er sponsoreret af netværket af tyske alumner under ‘Collège des Ingénieurs’. Ingeniørerne og videnskabsfolkene fra ‘Collège des Ingénieurs’ er blandt den næste generations fremragende ledere.” Siden 2014 har disse unge ledere hvert år nomineret personligheder til Tysk Lederpris, som er rollemodeller for dem. Efter ceremonien udvekslede Ayla Busch synspunkter med tidligere prisvindere i en rundbordsdiskussion. Bagefter fik deltagerne mulighed for at netværke og smage bayerske delikatesser.

Vil du læse flere spændende nyheder, interessante cases og udvide din horisont inden for vakuum, kan du skrive dig op til Buschs nyhedsbrev eller følge dem på LinkedIn.