Top
Takeawaychef: Her er fire store trends for takeaway i 2024
Tal fra Dansk Erhverv viser, at vi danskere spiser takeaway som aldrig før. Oliver Frost, landechef for foodora Danmark, udpeger her de fire største tendenser
Fish’n’chips på nye måder: Læser professionelle køkkenfolk opskrifter?
Det vrimler med opskrifter og madinspiration på nettet og i blandene. Men har professionelle køkkenfolk brug for mål og vægt og fremgangsmåder penslet ud? Det
Danish Crown med nyt fokus: Lukker slagteri og 1200 stillinger nedlægges
Danish Crown vil være blandt de mest effektive slagterier i Europa og sælge mange flere forædlede produkter på det europæiske marked. Satsningen betyder, at koncernens
Plantefonden får 60 mio. kr. ekstra med ny politisk aftale
En ny politisk aftale afsætter 30 mio. kroner i både 2025 og 2026 til Fonden for Plantebaserede fødevarer - i alt 60 mio. kr. ekstra.
Nye klimavenlige ingredienser til fødevarer skal komme fra planter
Et nyt forskningsprojekt skal reducere klimaaftrykket af fødevareingredienser med mindst 33 pct. ved at erstatte æg med plante-baserede ingredienser, som giver god tekstur og smag,
Food&Drink nr 3 på gaden med fokus på smørrebrød
Der er rugbrødsglæde, slotssmørrebrød og meget andet fra smørrebrødsfronten - plus en masse andet - i den nye udgave af magasinet Food&Drink, der nu er
Ny statistik: Det økologiske areal er blevet mindre
Det økologiske areal er faldet fra 11,7 pct. til 11,4 pct. af det samlede produktionsareal i Danmark. Det viser den årlige opgørelse over alle danske
LOCA Gruppen udvider med fyrig verdensborger i Carlsberg Byen
Den 11. april rykker restaurant Dolores ind i Carlsberg Byen. Den nye beboer er en fyrig verdensborger af en restaurant – et uformelt sted, hvor
Fiskefilet er danskernes påskefavorit
Lammekølle er blevet slået af tronen som danskernes foretrukne ret på påskebordet til fordel for fiskefilet, afslører en ny YouGov-undersøgelse. Fiskefilet er påskefavoritten (Arkivfoto). Påskeæg,
Dansk triumf i Norge: Danmark vinder guld ved Europæisk Bocuse d’Or – en sejr for gastronomi- og fødevareerhvervet
Det danske kokkehold vandt i aftesguld ved Bocuse d’Or Europe. En sejr, der også kan betragtes som en succes for vores fødevareerhverv og dansk gastronomi,
Hent flere