Top
Madklubben har succes med grøn buffet
Madklubben har fået succes med deres Food Club-koncept, hvor det klassiske buffetudvalg er skiftet ud med et koncept, hvor grønne retter har forrang, og hvor
Kokketøj lavet af gamle flasker
Mange bække små, gør, som bekendt, en stor å og Kokkenes Køkken tænker innovativt, for at være mest mulig bæredygtig. Som et nyt initiativ har
Juletendenser peger på lavere alkoholprocenter
Der er godt nyt til dem, der ikke har lyst til at drikke, men gerne vil deltage på lige fod i juletidens selskabeligheder uden at
Økonomi skal ikke være en hindring for økologi i storkøkkener
Økonomi er en af årsagerne til, at storkøkkener afholder sig fra at søge om mærket. Det viser en undersøgelse fra Arla Pro, som nu deler
Stærk afslutning løftede kødgigantens årsresultatet
Danish Crowns salg til Kina steg i seneste regnskabsår med 29 procent målt i kilo og 63 procent i værdi. (Foto:
Svensker indtager Axeltorv
Fredag den 22. november åbner det svenske restaurant-koncept Pincho Nation den anden restaurant i Danmark, når dørene slås op på Axeltorv i det centrale København.
Danmark kan levere morgendagens fødevarer
Danmark har et stort eksportpotentiale som fødevarenation. Danmarks store produktion af sikre og bæredygtige fødevarer af høj kvalitet er fortsat i høj efterspørgsel på det
Livlig ost med tre liv
Ny Arla Unika-ost har et skvæt camembert i sit dna, men er sin helt egen. Femme Fatale er en fandenivoldsk ung dame, som ændrer smag
Kunder vil have varer fra mindre fødevareproducenter
Et nyt samarbejde mellem Råhandel og Irma vil nu føre små fødevareproducenters varer ud i Irmas butikker. Samarbejdet, der har kørt som pilotprojekt over sommeren,
Invasive østers er populære som aldrig før
Den invasive stillehavsøsters er blevet et problem for naturen langs den danske vestkyst. En del af løsningen på problemet er at spise dem. Østers som
Hent flere