I juni udgaven af Scandinavian Food & Drink er temaet Smørrebrød, og jeg har i den forbindelse taget en snak med Kim Baltzer, der er ejer af pålæg- og charcuterieimportøren Delitaste ApS, om hvad han synes er godt smørrebrød.
Hos Delitaste ApS arbejdes der hårdt, for at servicere de danske fødevaregrossister, såsom Dansk Cater, Catering Engros og Hørkram med pålæg, pølser, skinker og meget mere. Så fingeren er på pulsen, og Kim Baltzer mener, at smørrebrød godt må være lidt dristigt:
“Et stykke dristigt smørrebrød kunne være, at tage et stykke hvid dampet fisk, for eksempel en rødspættefilet der ikke er for stor, og bringe den i en kombination med noget spansk chorizo og toppe det op med lidt skovsyre og dryppet med lime. Det er noget af det, der for mig er en oplevelse og noget som jeg hellere end gerne går ind på en smørrebrødsrestaurant, for at sætte tænderne i.”
I videoen herunder fortæller han desuden, hvad han mener et godt stykke smørrebrød er.