Bureau Veritas Certification

Temadag om Multiresistente bakterier

Til Bureau Veritas’ temadag den 19. januar 2017 kan du få bedre indsigt i multiresistente bakterier og blive klogere på håndtering af smitte, smitteveje og styring inden for området!

Flere og flere bakterier bliver multiresistente, hvorfor det er mere alvorligt, hvis man bliver smittet med en sådan. Derfor er der behov for skærpet styring med råvarer samt medarbejdere i fødevareindustrien.

Der er brug for viden og inspiration til denne risikovurdering – både med hensyn til viden om kendte smitteveje, og hvor man specifikt kan sætte ind. Hvordan undgår man smitte fra person til person, fra produkt til person og fra person til produkt? Hvad gør man ved, at medarbejdere kan være smittede uden at vide det?

Screening af medarbejdere er en nærliggende mulighed, der kan (og bør?) tages i brug. Hvor skal man stramme styringen? Hør mere om alt dette på Bureau Veritas’ temadag!


Dato
19. januar 2017

Sted
BEST WESTERN Hotel Fredericia
Vestre Ringvej 96
7000 Fredericia

Pris
Som medlem af et af Bureau Veritas’ netværk inden for fødevaresikkerhed er dette arrangement gratis. Tilføj koden ”NETVÆRK” ved tilmelding. Er du ikke medlem, kan du deltage for kun kr. 1.950,-. Vælger du efterfølgende at blive medlem af et af vores netværk inden for fødevaresikkerhed modregner vi deltagergebyret i dit netværkskontingent for 2017.

 
Læs mere og tilmeld dig her!