Bureau Veritas Certification

Nyhed! Opbygning af HACCP-Systemer

Som noget nyt tilbyder Bureau Veritas Certification kurset opbygning af HACCP- Systemer.

Kurset giver dig en grundig indføring til HACCP-principperne og gør dig bekendt med forskellige værktøjer, som kan anvendes ved udarbejdelsen af systemet. Kurset giver den teoretiske baggrund og relevante eksempler, som kan danne grundlag for udarbejdelse af en HACCP risikofaktoranalyse og kan indgå som forudsætning for Lead Auditor kursus på ISO 22000.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her.

UNDERVISERE

Karen Gammelgaard, Lead Auditor

Karen har erfaring fra den særlige auditenhed, som fra myndighedernes side er ansvarlig for at gennemføre kontrollen af USA-eksporterende kødvirksomheder i Danmark. Hun har auditeret adskillige kødvirksomheder i Danmark og har et indgående kendskab til forhold med betydning for kvalitet og fødevaresikkerhed. Hun har betydeligt kendskab til, hvordan danske kødvirksomheder på den mest effektive måde opnår og vedligeholder en USA-godkendelse. Karen er uddannet dyrlæge og har i dag ansvaret for alle Bureau Veritas Certifications fødevareaktiviteter i Danmark.

UNDERVISERE

Inge Dorthe Hansen, Lead Auditor

Inge Dorthe Hansen har mere end 15 års erfaring med fødevaresikkerhed, og hun er en ekspert i forhold omkring fodervirksomheder. Hun er en værdsat indlægsholder og underviser og har gennemført kurser i det meste af verden.