• Facebook
  • Instagram
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevarer

  • Brød og kager
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Foodservice, catering og restauranter
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt, grønt og landbrug
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed og hygiejne
  • Konfekture, sukker og snacks
  • Kvalitetsstyring og certificering
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring, økonomi og personalia
  • Mejeriprodukter
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Emballage og pakkemaskiner
  • Politik, lovgivning og EU
  • Råvarer, halvfabrikata og ingredienser
  • Økologi

Markedsføring, økonomi og personaliaMejeriprodukterØkologi11. 04. 2018 | Peter Friis

Vil relancere Krølle-Bølle på Bornholm

Markedsføring, økonomi og personaliaMejeriprodukterØkologi11. 04. 2018 By Peter Friis

Torsdag åbner Ekkodalshuset som det første deciderede Krølle-Bølle ishus, og flere er på vej over hele Bornholm, oplyser Jacob Stokkebye, der ejer Butler’s Choice og har rettighederne til Krølle-Bølle navnet.
Den frække, bornholmske troldeunge Krølle-Bølle har lagt navn til en del gennem tiden, og mange (især ældre) forbinder Krølle-Bølle med sommer på solskinsøen og et besøg i ishuset. Isen blev relanceret i juni 2017 som økologisk is af Butler’s Choice. Den er lavet af frisk dansk jerseymælk og jerseyfløde på det lille familieejede ismejeri Skee is på Sjælland, da det ikke har været muligt at producere den på Bornholm.
Isen sælges i fem smagsvarianter: jordbær, chokolade, hyldeblomst, blåbær og vanilje.
– At genoplive Krølle-Bølle ishuse på Bornholm, som for mange personificerer vidunderlige sommerminder fra Bornholm, er et naturligt næste skridt. Ambitionen er 10-15 ishuse rundt omkring på Danmarks dejligste solskinsø – ligesom i 1950’erne. Og vi er specielt glade for, at Ekkodalshuset, som jo oprindeligt var et gammelt traktørsted, bliver det første Krølle-Bølle ishus. Og hvis der er andre ishuse på Bornholm, som også gerne vil være et rigtigt Krølle-Bølle ishus, hører jeg gerne fra dem, lyder det fra Jacob Stokkebye, ejer af Butler’s Choice.
– Vi har i vores fem år som ejere af Ekkodalshuset dagligt oplevet gæster, som efterspørger Krølle-Bølle isen. Derfor var det naturligt at blive solskinøens første Krølle-Bølle ishus og dermed bidrage til at genoplive historien, supplerer ejeren af Ekkodalshuset Christian Froberg Dahl, der også meget gerne ser flere kiosker indgå i samarbejdet.
Krølle-Bølle-isen er, ud over at være økologisk, også Fairtrademærket.

Skrevet i: Markedsføring, økonomi og personalia, Mejeriprodukter, Økologi

 

Seneste nyt fra redaktionen

Parmaskinken havde ikke set Italien

Parmaskinken havde ikke set Italien

Foodservice, catering og restauranterFødevaresikkerhed og hygiejneMarkedsføring, økonomi og personaliaPolitik, lovgivning og EU27. 04. 2018

Fetaen havde aldrig set Grækenland, og bøffelmozzarellaen var lavet på komælk. Sådan lyder et par af konklusionerne fra en mindre stikprøvekontrol, som Fødevarestyrelsen har gennemført på danske cafeer og restauranter, som en del af en verdensomspændende aktion rettet mod svindel med fødevarer. I

Masser af muligheder for leverandører i bryggerisegmentet

Masser af muligheder for leverandører i bryggerisegmentet

Fødevareproduktion27. 04. 2018

Forbrugerne efterspørger flere specialøl og nye smagsvarianter på hylderne. Ifølge Zion Market Research forventes det globale bryggerisegment derfor at stige med en årlig vækstrate på seks procent de næste fire år. Hvis din virksomhed vil have del i potentialet, skal du levere løsninger, der kan

Dansk Supermarked øger indtjeningen

Dansk Supermarked øger indtjeningen

Detailhandel og en grosMarkedsføring, økonomi og personalia26. 04. 2018

Dansk Supermarked Group opnåede i 2017 vækst på tværs af kæder og lande. Det første årsregnskab siden Salling Fondenes tilbagekøb af virksomheden viser stigende omsætning og indtjening. En udvikling, som førte til den hidtil højeste markedsandel i Danmark. Den samlede omsætning steg i 2017 med 906

Måltidskasser er populære som aldrig før

Måltidskasser er populære som aldrig før

AktueltDetailhandel og en grosFoodservice, catering og restauranterMarkedsføring, økonomi og personalia25. 04. 2018

Skagenfoods måltidskasser er en favorit hos familier, der vil gøre hverdagen enklere og mere velsmagende. Det kan aflæses i årsresultatet fra den nordjyske virksomhed Vælg de bedste ingredienser til et godt måltid. Udarbejd opskrifter, lavet af dygtige kokke, som sammensætter de ugentlige menuer,

SMV-fødevarevirksomheder opfordrer til stramning af udbudslov

SMV-fødevarevirksomheder opfordrer til stramning af udbudslov

Detailhandel og en grosFoodservice, catering og restauranterFødevareproduktionPolitik, lovgivning og EU25. 04. 2018

Staten og Kommunerne favoriserer store totalleverandører og går stik imod intentionerne i Udbudsloven, mener brancheorganisationen FødevareDanmark. Torsdag den 26. april er både erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) og innovationsminister Sophie Løhde (V) kaldt i samråd for at give svar på

Store madoplevelser på Sydfyn

Store madoplevelser på Sydfyn

Messer og konferencerTop25. 04. 2018

Den 31. maj åbner dørene for dette års Heartland Festival. Festivallen kombinerer live-samtaler og samtidskunst med det bedste fra musik- og madscenen og i år danner madscenen Tasteland ramme om 17 interaktive FOOD-workshops med en række prominente navne fra den danske madverden. Årets program på

Novozymes forbedrede bundlinjen

Novozymes forbedrede bundlinjen

AktueltMarkedsføring, økonomi og personaliaRåvarer, halvfabrikata og ingredienser25. 04. 2018

Trods modvind fra valutakurser kunne Novozymes løfte sit resultat for de første tre måneder af 2018 pænt. Det viser selskabets regnskab, der netop er offentliggjort. På trods af at Novozymes fik flere hundrede millioner kroner færre ind fra salg, så steg nettoresultatet med 35 millioner kroner til

Danske specialvarer hitter syd for grænsen

Danske specialvarer hitter syd for grænsen

Detailhandel og en grosFødevareproduktionMarkedsføring, økonomi og personaliaMejeriprodukterPolitik, lovgivning og EU25. 04. 2018

”Made in Denmark” er et stort kvalitetsstempel ude i verden og særligt syd for grænsen, hvor betegnelsen ofte borger for kvalitet i tyskernes ører. I de næste par uger kan de nordtyske forbrugere helt ekstraordinært hive økologiske danske varer som nøddebarer, ost, læskedrikke og kaffe ned i kurven,

Netto og nemlig.com skal hjælpe regeringen med nytænkning

Netto og nemlig.com skal hjælpe regeringen med nytænkning

Detailhandel og en grosPolitik, lovgivning og EU25. 04. 2018

En gruppe erfarne danske erhvervsfolk og iværksættere får til opgave at komme med bud på, hvordan danske virksomheder skal kunne stå distancen mod internationale gigantvirksomheder i en virkelighed, hvor forbrugerne i stigende grad handler på nettet. Regeringen nedsætter et nyt såkaldt vækstteam for

Industrien må gentænke sine forretningsmodeller

Industrien må gentænke sine forretningsmodeller

Fødevareproduktion25. 04. 2018

Begreber som Industri 4.0, IIoT og digitalisering slynges ofte rundt i den offentlige debat som noget, der bliver afgørende for fremtidens arbejdsmarked og samfund. Det gør det også, men det er langt fra alle virksomhedsejere i industrien, der forstår den indvirkning, det kan have på deres

Tilmeld Nyhedsbrev

Arkiv over seneste nyhedsbreve
 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Buhl & Bønsøe

    Sommeren nærmer sig. Er du klar til varmegraderne?

  • Hygiejnefokus

    Total Cost of Ownership i Rengøringsbranchen

  • Alflow Scandinavia A/S

    Derfor er NovAseptic magnetkoblede mixere det sikre valg.

  • California Raisins

    Baking comes out top in poll

  • Endress + Hauser A/S

    Endress+Hauser præsenterer verdens første selvkalibrerende temperaturføler

  • Endress + Hauser A/S

    Ny administrerende direktør til Endress+Hauser A/S

  • Alflow Scandinavia A/S

    Sådan undgår I SIP-problemer

  • Bureau Veritas Certification

    Kickstart 2018 med nyheder, viden og motivation!

  • Alflow Scandinavia A/S

    Undgå unødvendig nedetid med onsite-service

  • Hygiejnefokus

    Rengøring som Håndværk!

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Parmaskinken havde ikke set Italien

    27.04.2018

  • Masser af muligheder for leverandører i bryggerisegmentet

    27.04.2018

  • Dansk Supermarked øger indtjeningen

    26.04.2018

  • Måltidskasser er populære som aldrig før

    25.04.2018

  • SMV-fødevarevirksomheder opfordrer til stramning af udbudslov

    25.04.2018

  • Store madoplevelser på Sydfyn

    25.04.2018

  • Novozymes forbedrede bundlinjen

    25.04.2018

  • Danske specialvarer hitter syd for grænsen

    25.04.2018

  • Netto og nemlig.com skal hjælpe regeringen med nytænkning

    25.04.2018

  • Industrien må gentænke sine forretningsmodeller

    25.04.2018

  • Demokratiske virksomheder stifter ny tænketank

    25.04.2018

  • Frikadellen ’to go’ kan nu få Nøglehullet

    23.04.2018

  • Flere danskere vælger kødet fra

    23.04.2018

  • Made in Denmark skal åbne døre i Mexico

    23.04.2018

  • Irma vil hæve standarden for færdigretter

    23.04.2018

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 3 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 3 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S Naverland 35 DK – 2600 Glostrup www.techmedia.dk Telefon: +45 43 24 26 28 E-mail: info@techmedia.dk
Denne hjemmeside benytter cookies.Acceptér Læs mere om vores brug af cookies her:Brug af cookies
Cookies