Hvordan arbejder restauranter, hoteller, kantiner, institutioner og andre fra fødevarebranchen med fuldkorn? Det vil vi tage en snak med dem om fra vores stand på Madværkstedet den 21.-22. marts i København, lyder det fra Fuldkornspartnerskabet.
– De besøgende kommer fra mange forskellige organisationer og virksomheder, og vi håber på at få udbredt kendskabet til både fuldkornslogoet og Fuldkornspartnerskabet på denne spændende messe.
Madværkstedet er en ny fagmesse for fødevarebranchen og afholdes i Lokomotivværkstedet København. 150 udstillere står klar til at tage imod de mange gæster, som kommer gratis ind. Fra Fuldkornspartnerskabet deltager også Fødevarestyrelsen, Casa Italia A/S, CBP A/S, Kohberg Bakery Group A/S, Lantmännen Cerealia A/S, Lantmännen Unibake Denmark A/S, Mette Munk Bake Off, Valsemøllen A/S, Il Fornaio A/S og Orkla Foods Danmark A/S.
Madværkstedet er udviklet i samarbejde mellem brancheforeningen Dagligvareleverandørerne, en gruppe af food-udstillere og MCH Messecenter Herning.