Salget af økologiske fødevarer vækster fortsat i Norden, og Nordic Organic Food Fair i Malmö, som afholdes den 15.-16. november, kan igen i år fremvise en lang række økonyheder- og trends
Økomessen Nordic Organic Food Fair afholdes sideløbende med Natural Products Scandinavia og er Nordens største fagmesser for naturlige og økologiske fødevarer, sundhed, skønhed, miljøvenlige produkter samt helsekostprodukter. De to events forventes tilsammen at byde flere end 5.500 deltagere velkommen, hvilket er en stigning på over 10 procent i forhold til sidste år. Mens messens primære udstillere er svenske, vil der være en lang række danske udstillere, men det er absolut ikke begrænset til nordiske udstillere, for der vil i år være udstillere fra blandt andet: Østrig, Frankrig, Italien, Estland, Nordtyskland, Spanien, Holland, Grækenland og Sri Lanka.
Gratis tilmelding
Det er gratis at tilmelde sig messen som besøgende, hvilket du kan gøre ved hjælp af et link nederst i teksten, og som deltager i år vil du ud over mange lækre økologiske smagsprøver også kunne opleve foredrag af blandt andet Økologisk Landsforening og en række internationale brancheeksperter. En af foredragsholderne er Marije Vogelzang, en “maddesigner” fra Holland. Hun holder forelæsninger til events i hele verden om sit skiftende forhold til mad – herunder forskellige emner, der knytter sig til madspild, manglen på biodiversitet, madallergi og fedme. Inspireret af fødevarers oprindelse, tilberedning og fremstilling af mad, madspild, skik og brug, psykologi samt madens historie arbejder Vogelzang på restaurantkoncepter (såvel som langsigtede lægevidenskabelige projekter for hospitaler), hvor hun inspirerer udbydere inden for foodservice til at udforske en ny og kreativ tilgang til præsentation af mad – ved at tænke mere over “det at spise”.
Tilmeld dig messen her: http://www.nordicorganicfoodfair.com, og angiv kampagnekoden NPUK322.