En suveræn indsats ved OL kulminerer med en vanvittig flot – og overlegen – førsteplads.
Det blev en uge i gastronomiens tegn. Først med danske Michlein-stjerner uddelt i Trondheim og nu også stor hæder til det danske cateringlandshold ved OL i Stuttgart, hvor det blev til intet mindre end 1. pladsen. Cateringlandsholdet kan derfor de næste fire år, kalde sig olympiske mestre. Holdet ydede en exceptionel indsats og sejren blev reelt afgjort, da holdet formåede at levere et sublimt arbejde ved serveringen af en buffet til 120 personer.
Holdet kunne hæve trofæet som vidnesbyrd på, at de havde opnået det bedste resultat for noget dansk cateringslandshold nogensinde. Det er da også, forståeligt nok, en meget stolt CEO for foreningen Dansk Gastronomisk Union bag Cateringlandsholdet, Morten Juul Andersen, der udtaler sig om triumfen:
– Jeg er så stolt af holdet, og det er helt og holdent deres indsats, der skal fejres. De var suveræne i deres konkurrence, og det er fortjent med guldmedaljerne som bevis på dette. Samtidig er sejren det bedste resultat for Dansk Gastronomisk Union nogensinde.
– Målet var en top-3 placering for Cateringlandsholdet – og at holdet så ender på det øverste podietrin, er jo blot endnu mere fantastisk.
Men at målet indfries med Cateringlandsholdet får hverken holdet eller direktøren til at smide forklædet. Retningen og planen mod mere metal ved VM om 2 år er allerede i gang. Nu skal holdet lige have lov til at nyde triumfen, men planlægningen mod VM og kommende landskampe, og de er første skridt mod VM, der afholdes i Luxemburg 2022, er taget, lyder det fra Dansk Gastronomisk Union.