Chokoladeelskere i Danmark vil være nogle af de første i Europa til at smage den firefingrede Kitkat lavet med Ruby-chokolade, som er en helt ny chokolade og den fjerde naturlige chokoladetype efter mørk, mælk og hvid. Den byder på en ny smagsoplevelse, da den er dækket med Ruby-chokolade. Navnet kommer af naturlige Ruby-kakaobønner, som har en intens smag af bær uden tilsætning af smag eller farve.
Ruby-chokolade blev skabt af den schweiziske chokoladefabrikant Barry Callebaut, som har brugt over et årti på at udvikle denne innovative smag og skabe en fjerde slags ægte chokolade.
– Vi tilføjer ikke ekstra farver eller smag for at skabe den lyserøde nuance. Ruby-chokolade er simpelthen lavet fra specielt udvalgte kakaobønner. Disse bønner går igennem en unik proces for at frigøre den naturlige smag og naturlige farve, som er til stede i bønnerne. Ruby-chokolade er en stor nyskabelse i konfekture, og vi er meget stolte af, at være blandt de første til at byde på denne spændende nye chokolade, siger Torben Rasmussen, der er nordisk chef i Nestlé for chokolade.