Det har kostet Tivoli et trecifret millionbeløb og har været 14 år undervejs, men nu er det nye Tivoli Corner, med food hall, restauranter, café og butik klar til at byde gæsterne inden for.
Den 10. november åbner dørene til Tivoli Food Hall, som består af 15 forskellige madsteder, nøje håndplukket og sammensat, for at give gæsterne et bredt udvalg af spisesteder, der inkluderer alt fra økologiske kyllinger til michelinkokkes svar på grillmad samt mexicanske lækkerier, håndbrygget øl og sunde sager fra Island. Food Hall’en er ifølge Tivoli sket med et ønske om at bidrage til den store gastronomiske udvikling, København fortsat går igennem og så er der naturligvis adgang fra gaden uden køb af billet.
– Tivoli Food Hall bliver vores bidrag til den imponerende madscene, København har fået. Samtidig bliver den et supplement til Tivolis øvrige madudbud, forklarer Tivolis underdirektør, Annette Juhl.
For, at Tivoli kan levere den optimale sammensætning af madsteder, har man allieret sig med rådgivningsvirksomheden Copenhagen Windows.
– Vi har sammen med Copenhagen Windows håndplukket de enkelte stadeholdere ud fra devisen, at vi ville sammensætte en hyggelig og intim food hall, hvor maden udstråler omtake og kvalitet, og hvor pris og hastighed giver rum til alle, uddyber Annette Juhl.
Samlingspunkt for madglade
Den officielle åbning finder sted d. 17. november, men Tivoli ønsker, at give stadeholderne en løbende start, så de er helt oppe i omdrejninger, til den officielle åbning. For efter 14 års arbejde, og heriblandt de sidste to års byggeri, er det meget vigtigt, for Tivoli, at alle parter kommer bedst fra land og det bliver et samlingspunkt for både havens gæster, men også for folk der ikke er på vej til eller fra Tivoli.
– Jeg forventer, at Tivoli Food Hall bliver et nyt samlingspunkt for alle os, der elsker dejlig mad – uanset om det er til en hurtig arbejdsfrokost, en aften før eller efter en forestilling, eller for at hente brød og morgenkaffe. Tivoli får nu en ekstra dimension til glæde for alle året rundt – også når Tivoli-Haven er lukket, siger Annette Juhl.
Drengedrøm at servere for Tivolis gæster
Blandt dem, der skal være med til at sørge for glade gæster med fyldte maver, er bornholmske Gorm og hans pizzabageri Gorm’s
– Det er lidt af en drengedrøm, at få lov til åbne et spisested i Tivoli, og vi var hurtige til at takke ja. Den nye food hall er et ambitiøst projekt, der er skabt til at give gode oplevelser og det vil vi være med til. At de så har valgt, at ligge os over for en anden bornholmsk stade er noget af et sats, for hvem har ikke været til bornholmsk havnefest – det kan blive dyrt i rom, spøger Gorm og henviser til Kadeaus nye grillbarssatsning BobbaBella, som de har et særdeles venskabeligt forhold til.
BobbaBella, bornholmsk for troldebørn, er michelinrestauranten Kadeaus første grillbar og er helt i Tivolis ånd, både for store og små. Der serveres både kebab og fadøl – et noget andet menukort end på deres michelinrestauranter på Bornholm og Christianshavn.
Udover Gorm’s og BobbaBella, kan du finde følgende madboder i food
hall’en:
Brødflov
Chick’s by Chicks
Cock’s & Cows
Gló
Hallernes Smørrebrød
Kung Fu Street Food
Le Petit Vinbar
Letz Sushi
Retreat
Riccos
Tapa del Toro
The Bird & Kissmeyer
Zócalo
Desuden rummer Tivoli Corner også Espresso House, Vapiano, Sticks’n’Sushi, designbutikken Illums Bolighus og 21 nye NIMB hotelværelser.