Når Danmarks mange dygtige talenter indenfor gastronomi/konditori lige kan mærke kokkehuen løfte sig lidt ekstra, så er det, når de modtager Den Gyldne Rose. Denne ære er nu overgået Dennis Justesen Nielsen.
Den Gyldne Rose er en æresbevisning, som blev stiftet i 2016 til minde om Viborgs verdenskendte chefkonditor Gert Sørensen. Gert Sørensen blev især kendt for sit virke i Tivoli, og stod blandt andet bag den dengang verdens største bryllupskage til brylluppet mellem Janni og Simon Spies.
Når man vinder Den Gyldne Rose, er det som at få et skulderklap af den afdøde Gert Sørensen selv, hvis værdier prisen stolt repræsenterer. Men det er også fordi, man har vist helt exceptionelle kræfter, talent og dedikation indenfor sit felt og fag.
Med det i mente, er der ingen tvivl om, at den tidligere holdkaptajn for Catering Landsholdet, Dennis Justesen Nielsen er en fuldt ud fortjent vinder, lyder det fra Gastronomisk Union, der desuden skriver følgende:
“Ikke blot opnåede han blandt andet titlen som holdkaptajn for Cateringlandsholdet, en del af Dansk Gastronomisk Union, men også at vinde en OL-guldmedalje til Danmark som det første Gastronomiske Landshold nogensinde.
Men det er også hans vellidte personlighed, lederstil og måden han blandt andet har sat nye standarder indenfor kantinedrift som køkkenchef hos Compass Group og forståelse og ære for at lave tingene fra bunden med god fylde og smag, som fremviser egenskaber, der altid har ligget Gert Sørensen meget på sinde.
Og grunden til at priskomiteen med stor glæde valgte at uddele ”Den Gyldne Rose 2020” til ham.”
Dennis Justesen Nielsen er nu medlem af en særlig gruppe af vindere af Den Gyldne Rose, som man kun kan have tårnhøje forventninger til for fremtiden.