Champagne er traditionen tro en fest følgesvend til festlige lejligheder og når solen bager, som den længe har gjort i år, kan man blive fristet til at komme en isterning eller to i glasset. Vineksperterne vil nok ryste gevaldigt på hovedet, men Möet & Chandon har to spændende champagner, der skal gøre op med den tankegang.
Drikker man sin champagne ”piscine”, altså med isterninger, kan det bryde smagsbalancen i champagnen. Derfor har Moët & Chandon skabt en blanc-champagne og en rosé-champagne, der er specielt designet til at kunne blive nydt i solen over is. Skræddersyet til solskinsdage og lange sommeraftener på terrassen. Begge champagner indgår også godt i en sommercocktail, hvis du vil mere end blot at hælde dem i et stort glas med is. Prøv for eksempel ananas eller lime som ledsager. Fælles for begge champagner er, at de nydes bedst i store Cabernet-glas over is.
Is skaber balance
Moët Ice Impérial byder på en sprød friskhed og en kraftig aroma af tropiske frugter. Den intense bouquet kombinerer de frugtige noter af tropiske frugter som mango og guava med fyldige noter af nektarin og originale noter af hindbær og stikkelsbær. Smagen er afrundet og frisk med en intens frugtsmag, sødhed af karamel og kvæde samt frisk syrlighed af stikkelsbær- og ingefærnoter. Kombinationen opnår sin balance, når den møder isen i glasset, hvilket skaber en intens frugtighed og friskhed til et øjebliks fuldstændig nydelse.
Nyskabende rosé-champagne
Moët Ice Impérial Rosé er den første og eneste rosé-champagne, der er skabt særligt til at nyde over is. En helt ny smagsoplevelse, som kombinerer blødhed og friskhed – perfekt til sommerens øjeblikke.
Bouqueten indeholder noter af friske røde bær som kirsebær, tyttebær og tranebær samt nuancer af saftige sommerfrugter som figen og nektarin med en lille note af granatæble. Smagen kombinerer sødme og fasthed. Sødmen fra bærrene er let med en harmonisk balance af frugtighed og friskhed. Paletten afsluttes med en forfriskende bittersød note af pink grape.
Rullende champagnebar indtager det danske sommerland
Vil du have mulighed for at smage på dråberne, serverer en rullende champagnebar begge varianter på en række udvalgte destinationer:
Uge 23: Mortens Kro i Aalborg
Uge 24: Restaurant Address i København
Uge 27+28+29: SKAGEN Fiskerestaurant i Skagen (fra den 5. juli)
Uge 30: Marienlyst Badehotel i Helsingør
Uge 31+32: Restaurant Anker i Aarhus (VM i sejllads)
Uge 33: Piccolo i København
Uge 34: Club Riva i Rungsted Havn (havnefest)
Uge 35: Casablanca i Aarhus (fra torsdag den 30. aug ifm. Aarhus Festuge)
Uge 36: Cafe Kræz i Odense