For at løfte færdigretter til et nyt niveau har Irma samlet en række af sine bedste leverandører inden for økologi og dyrevelfærd, skriver kæden i en pressemeddelelse.
Resultatet er blevet en ny serie, Irmas Økologiske, der består af foreløbig 6 retter og 2 forskellige slags tilbehør. Her kombineres økologi, dyrevelfærd og god smag, baseret på de bedste danske råvarer.
Det er den økologisk producent Hanegal, der står for produktionen. Retterne er baseret på råvarer fra Poppelgrisen, der er tildelt alle 4 Dyrevelfærdshjerter ligesom smør og fløde er fra Thise og mel og korn kommer fra Aurion.
– Vores salg af måltidsløsninger er inden for det seneste år steget med yderligere 40 procent. Og vi kan se, at forbrugernes krav til kvalitet er stærkt stigende. Derfor kommer vi med denne serie, som vil sætte en ny standard for, hvor høj kvalitet man kan få på færdigretter, siger konceptchef i Irma Trine Meyer.