Kom med når Food Nation inviterer til et arrangement for fødevarevirksomheder om hvordan man kan bruge gastronomi til innovation og produktudvikling. Til eventen vil der være oplæg om fremtidens gastronomiske trends og tendenser samt tre inspirerende oplæg/workshops med Arla Unika, Danish Crown Guldrummet og Nordisk Tang.
Arrangementet afholdes på Copenhagen Food Space d. 6. februar og er forbeholdt personer fra fødevarevirksomheder der arbejder med produktudvikling og innovation, salgs og marketingsmedarbejdere fra fødevarebranchen og andre personer der arbejder med gastronomi kommercielt. Det er gratis at tilmelde sig og kan gøres ved at klikke her
I løbet af de to en halv time arrangementet løber vil man blive opdateret på de vigtigste fødevaretendenser og få en forståelse for hvordan de opstår. Man vil få et indblik i hvordan man kan komme med på bølget og udnytte tendenserne kommercielt. Der vil være gode råd til hvordan man kan samarbejde og innovere med kokke og andre gastronomiske figurer på globalt plan og så er det selvfølgelig også en oplagt mulighed for at netværke med andre danske gastronomiske- og fødevareproducerende virksomheder.