Stadig flere danskere vælger at skrue ned for kød og animalske produkter i deres kost, og efterspørgslen på veganske måltider stiger i de professionelle køkkener. Derfor har Kohberg udarbejdet et helt sortiment med vegansk brød.
– Den veganske trend er i høj grad båret frem af kantiner og restaurationer i Danmark, og hos Kohberg vil vi gerne gøre det endnu lettere for de professionelle køkkener at opfylde gæsternes ønsker – samtidig med at du kan bruge mere tid på at være kreativ og eksperimentere – for eksempel med veganske udgaver af det klassiske smørrebrød, siger marketing- og kommunikationschef hos Kohberg, Britt Hougaard.
Kohberg har fyldt det veganske sortiment med mere end 30 forskellige velbagte brød fra rugbrød til burgerboller. Med i det veganske sortiment er bl.a. tre sandwichnyheder Durumsandwich, Fuldkornssandwich og Rugbrødssandwich med fokus på masser af smag og en trendy form. De er forskåret og kan anvendes som tø og servér.
Fuldkornssandwich er bagt med hørfrø, durumkerner og knækkede hvedekerner, Rugbrødssandwich er en rustik nordisk sandwich bagt med rugkerner, rug- og hvedemel, mens Durumsandwich er en lys sandwich med en let og luftig konsistens.
– Kohbergs populære Grødsandwich er også blevet forskåret, så du får en nemmere hverdag og færre arbejdsgange, inden din veganske servering er klar, slutter Britt Hougaard.