Scandic og Too Good to Go runder en milepæl: sammen har de på lidt over et halvt år reddet 10.000 måltider fra udsmidning, hvilket i CO2-regnskabet svarer til 766 timers non-stop kørsel i bil.
Siden slutningen af 2017 har Scandic haft et strategisk partnerskab med Too Good to Go. Samarbejdet indebærer, at brugere af Too Good To Gos app hver eneste dag kan bestille og afhente en måltidsboks med overskydende mad fra morgenbuffeten på alle Scandics 25 hoteller i Danmark. Samarbejdet er et led i hotelkædens fokus på både miljømæssig og social bæredygtighed.
– Hos Too Good To Go er vi utrolig stolte over samarbejdet med Scandic, der har en så bæredygtig profil. De 10.000 måltider, vi har reddet sammen, er en vigtig milepæl, og vi glæder os til at fortætte kampen mod madspild sammen med dem, siger Mette Lykke, administrerende direktør i Too Good To Go.
Hos Scandic har man i 25 år strategisk arbejdet med bæredygtighed og har været glad for samarbejdet med Too Good To Go, som har hjulpet hotelkæden med at nedbringe deres CO2 forbrug.
– Vi er henrykte over, at vi i samarbejde med Too Good To Go har sikret, at 10.000 måltider er havnet i maverne på Too Good To Gos brugere frem for i skraldespanden. Hver eneste dag arbejder vi målrettet for at mindske vores madspild, og dette samarbejde er af afgørende betydning. Vi er stolte over, hvor langt vi er kommet på kort tid og ser hele tiden på nye udviklingsmuligheder for samarbejdet, der skal gøre det lettere for brugerne at benytte vores tilbud, siger Karsten Felvang Nielsen, Scandics direktør for Food & Beverage i Danmark.