Gigondas er en udspringer af Côtes du Rhône appelationen og kaldes for Châteauneuf-du-Pape’s lillebroder, og er du til stor rødvin fra sydfrankrig har du garanteret allerede stiftet bekendtskab med flere af deres vine.
Den 19. november serverer 30 vinmagere fra Gigondas deres seneste årgange på Nimb Hotel og der er gratis adgang for alle med tilhørsforhold til vinbranchen. Så hvad enten du er restaurantchef, sommelier, tjenerelev, køkkenchef, vinhandler, blogger eller skribent, så har du altså chancen for at møde blandt andet vinmagere fra Chateau de Saint Cosme, Montirius, Moulin de la Gardette, Domaine du Cayron, Paul Jaboulet og mange, mange flere.
Gigondas præsenterer deres vine på Nimb Bar i Bernstoffsgade mandag d. 19. november i tidsrummet mellem kl 14.00 og kl 18.00
Fra 14.00 til 18.00 er der smagning og præsentation ved producenterne – alle er velkomne i tidsrummet
Fra 14.30 til 15.30 er der Masterclass »Le Nez du Gigondas« – en rejse gennem aromaer og dufte i Gigondas
Tilmeld dig smagningen ved at skrive ”Gigondas smagning” til gigondas@annekoster.dk. Tilføj ”Masterclass” i emnefeltet, hvis du vil deltage i denne del fra 14.30-15.30. Der er begrænsede pladser, så tilmelding efter først-til-mølle-princippet.